fashiondays.ro

Laptop HP ENVY m6-1231ea

Laptop-uri

Laptop HP ENVY m6-1231ea (Intel Core i5-3230M, 15.6inch, 8GB, 1TB, AMD Radeon HD 7670M@2GB, USB 3.0, HDMI, Win8 64-bit) (HP)


Laptop-uri

Dimensionat pentru o viaţă în mişcare.

Veţi dori să aveţi cu dvs. laptopul HP ENVY m6 toată ziua, în fiecare zi.
Ecranul mare încorporat într-un design supersubţire şi sunetul fără egal vă oferă echilibrul perfect între mobilitate, performanţă şi divertisment.

Caracteristici:

 • Subţire şi puternic. Combinaţie de knockout.

        Laptopul HP ENVY m6 are un design subţire din aluminiu lustruit, care arată grozav, motiv pentru care nu veţi sta pe gânduri dacă să-l luaţi sau nu cu dvs. oriunde aţi merge.
        Cu cele mai recente procesoare şi cu placa grafică separată opţională nu vă veţi mai face griji că nu aveţi suficientă putere pentru a rula aplicaţii solicitante sau pentru a viziona filmele preferate.

 • Divertisment nelimitat. Stil HP.

        Graţie caracteristicii Beats Audio integrate, celor două difuzoare şi subwooferului, laptopul HP ENVY m6 asigură cel mai bun şi mai bogat sunet disponibil pe un PC.
        Afişajul HD [1] BrightView cu LED-uri albe şi diagonală de 15,6 inchi trezeşte totul la viaţă, de la filme până la jocuri. Iar cei până la 2 GB de memorie grafică VRAM de ultimă generaţie de la AMD asigură afişarea fără pauze sau întreruperi a imaginilor.
        Uneori singura soluţie este conversaţia faţă în faţă. Cu camera Web HP TrueVision HD [2] veţi arăta întotdeauna bine. Chiar şi în lumină slabă.
        Continuaţi să vă jucaţi chiar şi în încăperi slab iluminate sau când călătoriţi noaptea cu avionul. Tastatura opţională iluminată din fundal [3] este de dimensiune completă, astfel încât confortul nu este compromis.

 • Numai de la HP.

        Cu HP SimplePass, veţi utiliza amprenta în loc de parolă. Accesaţi cu uşurinţă conturile online printr-o simplă deplasare a degetului şi vă păstraţi identitatea pentru dvs. HP SimplePass reţine parolele dvs., astfel încât să ajungeţi mai rapid la materialele căutate.
        Tehnologia HP CoolSense îi reglează temperatura în funcţie de gradul de utilizare şi de condiţii. Laptopul rămâne rece. Dvs. staţi liniştit.
        Cu HP ProtectSmart, datele din computerul portabil rămân în siguranţă când acesta cade sau este lovit accidental. Acest sistem de protecţie detectează din timp mişcarea şi înclinarea computerului, oprind unitatea de disc şi protejând întreaga dvs. viaţă digitală.

Vezi oferta de laptopuri click aici