fashiondays.ro

Parfumuri de Firma | Cumpara online

Parfumuri de Firma | Cumpara online

Apa de parfum Alien Essence Absolue, 60 ml, Pentru Femei • Thierry Mugler

Parfumuri de Firma | Cumpara online
Creat de parfumierul Pierre Anlas, este un parfum intens, senzual si foarte misterios. Compozitia foloseste acorduri de flori de iasomie, vanilie, tamaie, mirt, ambra alba si lemn de casmir. Este un parfum magnetic, cald, intens, o amprenta pretioasa, asemenea unei comori senzoriale.Designul sticlei este inspirat de pandantivele din aur folosite ca talismane in Orient. Compozitie: Note de varf: iasomie; Note de mijloc: iasomie, stanjenel; Note de baza: tamaie, chihlimbar, smirna, vanilie.   Notele de varf Sunt mai volatile si, de aceea, sunt primele pe care le mirosim intr-o combinatie. In general sunt usoare si proaspete. Intensitatea dispare dupa aproximativ 10-15 minute.   Notele de mijloc Se fac simtite dupa cele de varf, constituie esenta parfumului, unele chiar mentinandu-se prezente o vreme mai indelungata.   Note de baza Sunt grele si bogate, avand persistenta cea mai indelungata.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
Parfumuri de Firma | Cumpara online

Apa de parfum Paco Rabanne Pure XS For Her, 30 ml, pentru femei • Paco Rabanne

Parfumuri de Firma | Cumpara online
Pure XS for Her de la Paco Rabanne este un parfum lansat in 2018. Compozitie: Note: popcorn, mosc alb, Ylang-Ylang, vanilie, ambrette, lemn de santal; Categorie olfactiva: Oriental - Floral.   Notele de varf Sunt mai volatile si, de aceea, sunt primele pe care le mirosim intr-o combinatie. In general sunt usoare si proaspete. Intensitatea dispare dupa aproximativ 10-15 minute.   Notele de mijloc Se fac simtite dupa cele de varf, constituie esenta parfumului, unele chiar mentinandu-se prezente o vreme mai indelungata.   Note de baza Sunt grele si bogate, avand persistenta cea mai indelungata.
Parfumuri de Firma | Cumpara online

Apa de toaleta Salvador Dali Laguna Homme, 30 ml, pentru barbati • Salvador Dali

Parfumuri de Firma | Cumpara online
Laguna Homme de la Salvador Dali este un parfum lansat in 2001. Compozitie: Note de varf: lamaie verde, mandarina, bergamot, lamaie; Note de mijloc: lemn de santal, iasomie, cedru, ciclama; Note de baza: boabe de tonka, vanilie, salvie, labdanum, cumarina, mosc; Categorie olfactiva: Floral - Lemnos.   Notele de varf Sunt mai volatile si, de aceea, sunt primele pe care le mirosim intr-o combinatie. In general sunt usoare si proaspete. Intensitatea dispare dupa aproximativ 10-15 minute.   Notele de mijloc Se fac simtite dupa cele de varf, constituie esenta parfumului, unele chiar mentinandu-se prezente o vreme mai indelungata.   Note de baza Sunt grele si bogate, avand persistenta cea mai indelungata.    
Parfumuri de Firma | Cumpara online

Apa de toaleta Jeanne Arthes La Voile Roge, 100 ml, pentru femei • Jeanne Arthes

Parfumuri deFirma | Cumpara online

La Voile Roge de la Jeanne Arthes este un parfum pentru femei. Compozitie: Note de varf: bergamot, coacaze negre; Note de mijloc: lavanda, vetiver; Note de baza: cedru, lichen, paciuli; Categorie olfactiva: Oriental - Lemnos.   Notele de varf Sunt mai volatile si, de aceea, sunt primele pe care le mirosim intr-o combinatie. In general sunt usoare si proaspete. Intensitatea dispare dupa aproximativ 10-15 minute.   Notele de mijloc Se fac simtite dupa cele de varf, constituie esenta parfumului, unele chiar mentinandu-se prezente o vreme mai indelungata.   Note de baza Sunt grele si bogate, avand persistenta cea mai indelungata.
Parfumuri de Firma | Cumpara online

Set cadou Juicy Couture Viva La Juicy (Apa de parfum 30 ml + Lotiune de corp 50 ml), pentru femei • Juicy Couture

Parfumuri de Firma | Cumpara online
Viva La Juicy de la Juicy Couture este un parfum lansat in 2008. Setul contine: Apa de parfum 30 ml; Lotiune de corp 50 ml; Compozitie: Note de varf: mandarina, fructe salbatice; Note de mijloc: caprifoi, gardenie, iasomie; Note de baza: ambra, caramel, pralina, lemn de santal, vanilie; Categorie olfactiva: Floral - Fructat.
Parfumuri de Firma | Cumpara online

Apa de parfum Amouage Lilac Love, 100 ml, pentru femei • Amouage

Parfumuri de Firma | Cumpara online
Lilac Love de la Amouage este un parfum lansat in 2016. Compozitie: Note de varf: iasomie, gardenie, trandafir, bujor, heliotrop, liliac; Note de mijloc: iris, cacao, boabe de tonka; Note de baza: lemn de santal, paciuli, vanilie; Categorie olfactiva: Floral.   Notele de varf Sunt mai volatile si, de aceea, sunt primele pe care le mirosim intr-o combinatie. In general sunt usoare si proaspete. Intensitatea dispare dupa aproximativ 10-15 minute.   Notele de mijloc Se fac simtite dupa cele de varf, constituie esenta parfumului, unele chiar mentinandu-se prezente o vreme mai indelungata.   Note de baza Sunt grele si bogate, avand persistenta cea mai indelungata.
Parfumuri de Firma | Cumpara online

Apa de parfum L'Instant, 80 ml, Pentru Femei • Guerlain

Parfumuri de Firma | Cumpara online
Compozitie: Note de varf: mar rosu, mandarina, bergamota; Note de mijloc: magnolie, iris, Ylang-Ylang, iasomie; Note de baza: vanilie, miere, mosc, cihlimbar, benzoin.   Notele de varf Sunt mai volatile si, de aceea, sunt primele pe care le mirosim intr-o combinatie. In general sunt usoare si proaspete. Intensitatea dispare dupa aproximativ 10-15 minute.   Notele de mijloc Se fac simtite dupa cele de varf, constituie esenta parfumului, unele chiar mentinandu-se prezente o vreme mai indelungata.   Note de baza Sunt grele si bogate, avand persistenta cea mai indelungata.
Parfumuri de Firma | Cumpara online

Apa de parfum Lotiune de corpack Pearls, 100 ml, Pentru Femei • Elizabeth Taylor

Parfumuri de Firma | Cumpara online
Note de mijloc: nucsoara, trandafir, piper negru, stanjenel;   Notele de varf Sunt mai volatile si, de aceea, sunt primele pe care le mirosim intr-o combinatie. In general sunt usoare si proaspete. Intensitatea dispare dupa aproximativ 10-15 minute.   Notele de mijloc Se fac simtite dupa cele de varf, constituie esenta parfumului, unele chiar mentinandu-se prezente o vreme mai indelungata.   Note de baza Sunt grele si bogate, avand persistenta cea mai indelungata.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI 
Parfumuri de Firma | Cumpara online

Apa de parfum Paco Rabanne Black XS For Her, 80 ml, pentru femei • Paco Rabanne

Parfumuri de Firma | Cumpara online
Black XS for Her de la Paco Rabanne este un parfum lansat in 2018. Compozitie: Note de varf: piper roz, tamarind, afine; Note de mijloc: violeta neagra, trandafir, cacao; Note de baza: massoia, vanilie neagra, lemn de santal; Categorie olfactiva: Oriental - Lemnos.   Notele de varf Sunt mai volatile si, de aceea, sunt primele pe care le mirosim intr-o combinatie. In general sunt usoare si proaspete. Intensitatea dispare dupa aproximativ 10-15 minute.   Notele de mijloc Se fac simtite dupa cele de varf, constituie esenta parfumului, unele chiar mentinandu-se prezente o vreme mai indelungata.   Note de baza Sunt grele si bogate, avand persistenta cea mai indelungata.
Parfumuri de Firma | Cumpara online

Apa de parfum Bruno Banani Loyal Man, 50 ml, pentru barbati • Bruno Banani

Parfumuri de Firma | Cumpara online
Loyal Man de la Bruno Banani este un parfum lansat in 2019. Compozitie: Note de varf: fructe, mar, ghimbir, lamaie; Note de mijloc: balsamic, lavanda, muscata, menta; Note de baza: amber xtreme, boabe de tonka, cedru, paciuli; Categorie olfactiva: Oriental - Condimentat.   Notele de varf Sunt mai volatile si, de aceea, sunt primele pe care le mirosim intr-o combinatie. In general sunt usoare si proaspete. Intensitatea dispare dupa aproximativ 10-15 minute.   Notele de mijloc Se fac simtite dupa cele de varf, constituie esenta parfumului, unele chiar mentinandu-se prezente o vreme mai indelungata.   Note de baza Sunt grele si bogate, avand persistenta cea mai indelungata.