dyfashion.ro

Promotie Televizor LED Samsung 40" 40F6400

Televizoare led

Promotie Televizor LED Samsung 40" 40F6400, Full HD, 3D, Smart TV, Wireless, Motor HyperReal 3D, Clear Motion Rate 200, DTS Premium Audio 5.1


Conform promotiei beneficiati de un voucher in valoare de 300 RON pentru a achizitiona orice produs Samsung. Perioada promotiei este 8 Mai - 7 Iunie 2013. Voucher-ul este valabil in perioada 8 Mai 2013 – 30 Iunie 2013, iar valoarea comenzii trebuie sa fie de minim valoarea voucher-ului + 1 RON.

Televizorul Samsung LED Seria 6 vă ghidează într-o lume captivantă cu un conţinut extrem de antrenant şi agreabil, prin Smart Hub. Smart Hub adună tot conţinutul dvs. preferat într-o locaţie unică şi vi-l pune la dispoziţie prin intermediul unui simplu set de pagini. Acum, puteţi profita de toată această abundenţă de conţinut extrem de antrenant şi agreabil cu ajutorul unei singure interfeţe, de pe televizorul dvs.

Portalul către o experienţă revoluţionară a divertismentului

Samsung modifică regulile de vizionare a televizorului prin intermediul Smart Hub. Prin cele 3 panouri complexe şi uşor de utilizat şi o interfaţă intuitivă pentru Smart Hub cu control prin mişcare, Smart Hub vă permite să căutaţi şi să accesaţi conţinutul rapid şi uşor. Bucuraţi-vă de o gamă largă de filme şi de emisiuni TV accesand aplicaţiile disponibile de pe televizorul Samsung Smart TV şi trimiteţi conţinut prietenilor pe Facebook şi Twitter. Bucuraţi-vă şi accesaţi fotografii, videoclipuri şi muzică de pe toate dispozitivele compatibile.

Descoperiţi momentele speciale la cea mai înaltă calitate a imaginii

Bucuraţi-vă de nivelul următor al calităţii imaginii cu noul televizor Samsung Smart TV. Clear Motion Rate, această
nouă măsură a controlului mişcării combina trei factori: chipset, panou TV şi iluminare de fundal producand cea mai clară grafică
în mişcare Pentru o experienţă mai rafinată a vizionării, funcţii precum Wide Colour
Enhancer Plus şi Full HD îmbunătăţesc calitatea tuturor imaginilor şi descoperă detaliile ascunse.


Design elegant pentru o vizionare perfectă şi captivantă

Îmbunătăţiţi experienţa de vizionare şi ambientul. Televizorul LED Seria 6 a fost creat pentru un divertisment care depăşeşte limitele ecranului. One Design oferă un aspect deosebit, care va aduce lumină în casa dvs., cu o ramă mai subţire, pentru o vizionare mai cuprinzătoare şi mai captivantă.

Vă ajutăm să obţineţi maximum din conectivitatea modernă

Televizoarele Samsung LED Seria 6 accesează wireless şi redau în flux conţinut de pe orice dispozitiv, precum o tabletă inteligentă. Puteţi chiar să conectaţi unitatea de memorie USB sau HDD la televizor pentru a vă delecta cu filmele, fotografiile şi muzica preferate. Mai mult, cu ajutorul conectivităţii Wi-Fi încorporate, puteţi optimiza capacităţile de conectare ale televizorului fără funcţii externe.

Vezi oferta de TELEVIZOARE LED click aici