fashiondays.ro

Costume de baie femei

Costum de baie trikini cu inele marimi de la 34 la 44 (3 Suisses Collection)

Femei / Costume de baie femei
DESCRIERE - Costum de baie trikini cu inele - Sutien tip esarfa - Bretele care se leaga dupa gat - Cupe captusite - Pernute integrate - Inchidere cu agrafa la spate - Inele fantezie intre cupe - Slip cu fond captusit COMPOZITIE - 80% poliamida, 20% elastan SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcarea, inalbirea, curatarea chimica si uscarea la masina interzise.

Costum de baie 1 piesa decoltat pentru femei (3 Suisses Collection)

Femei / Costume de baie femei / Vezi oferta click aici
DESCRIERE - Costum de baie 1 piesa cu decolteu pentru femei. - Decolteu adanc cu 3 bride late cu elastic. - 2 parti fronsate pe lateral in fata. - Cupe fronsate in forma de esarfa, captusite cu pernite mulate, formand bretelele. - Brida fantezie fronsata la capatul bretelelor. - Fata si fond in intregime captusite. COMPOZITIE - 91% poliamida, 9% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.

Costum de baie 2 piese triunghi Disco (3 Suisses Collection)

Femei / Costume de baie femei
DESCRIERE - Imprimeu buline stralucitoare. - Culori : multicolore. Partea de sus : - Sutien forma triunghi cu siret culisant. - Se leaga in jurul gatului. Baza : - Slip cu talie joasa. - Siret ce se leaga pe lateral. - Spate negru uni. SFATURI DE INTRETINERE - Se recomanda spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise. COMPOZITIE - 92% poliester, 8% elastan.

Costum de baie 2 piese cu sutien triunghi (3 Suisses Collection)

Femei / Costume de baie femei / Vezi oferta click aici
DESCRIERE - Sutien triunghi cu joc de bretele in partea superioara a cupelor - Pense pe cupe - Siret care se leaga dupa gat - Fermoar auriu intre cupe - Siret fix la spate - Slip cu agrafe aurii si siret pe lateral, fond captusit COMPOZITIE - 80% poliamida, 20% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Pentru a pastra articolul mai mult timp, este recomandata spalarea manuala, insa este posibila si spalarea la masina, la 30 programul pentru articole delicate, cu stoarcere usoara. - Nu se calca, nu se inalbeste si nu se usuca la masina.

Costum de baie 2 piese BANANA MOON (Banana Moon)

Femei / Costume de baie femei
DESCRIERE - Costum de baie 2 piese BANANA MOON. - Sutien triunghi sub culisa. - Imprimeuri fantezie pe cupe. - Inel metalic la baza bretelelor ce se leaga in jurul gatului. - Insigna din metal fantezie forma de inima la incretitura decolteului. - Cupe captusite integrate cu aplicatie din spuma pentru un bust superb. - Sireturi culisante ce se leaga la spate. - Slip de baie ce se leaga pe laterale. - Efect de betelie uni contrastanta cu imprimeu in fata si la spate, baza cu dungi. - Marimi de la 36 la 44. COMPOZITIE - 90% poliamida, 10% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Se spala la 30. - Calcarea, inalbirea, curatarea chimica si uscarea la masina interzise.

Costum de baie din 2 piese sutien triunghi drapat pentru femei (3 Suisses Collection)

Femei / Costume de baie femei / Vezi oferta click aici
DESCRIERE - Costum de baie din 2 piese: sutien triunghi drapat fix pentru femei. - Sutien forma esarfa formand bretelele. - Cupe mulate si fronsate. - Siret sub cupa la spate. - Slip complet captusit. COMPOZITIE - 80% poliamida, 20% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.

Costum de baie din 2 piese sutien bandeau piton pentru femei (3 Suisses Collection)

Femei / Costume de baie femei
DESCRIERE - Costum de baie din 2 piese efect "piton" pentru femei. - Tesatura cu efect "piton". - Cupe fronsate si captusite cu pernite detasabile. - Placa dreptunghiulara ajurata aurie intre cupe. - Balene laterale. - Bretele legate in jurul gatului fixate pe placa aurie. - Banda din silicon in partea de sus a costumului. - Inchidere la spate cu clips metalic auriu. - Slip cu placa dreptunghiulara ajurata aurie pe laterale. - Captusit in fata. COMPOZITIE - 82% poliamida, 18% elastan.