dyfashion.ro

Incaltaminte confortabila pentru barbati


Mocasini Cuno

Majoritatea barbatilor opteaza pentru incaltaminte confortabila si moderna, care poate fi asortata atat la tinute formale, cat si pentru tinute casual.
Gama variata de incaltaminte in stil casual, sport, bisniss oferite de magazinul ecco-shoes.ro iti vor reda increderea  in sine in orice situatie te-ai afla.In magazinul nostru online veti gasi incaltaminte de barbati moderna si confortabila, care iti vor oferi lejeritate, mobilitate si comoditate.  Pentru a te simti confortabil la servici ECCO iti recomanda mocasini Cuno. Confectionati din piele neteda de culoare alba, brantul din piele pastreaza un mediu uscat pentru picioare. Talpa din cauciuc este durabila si aderenta. Acesti mocasini sunt idiali pentru zilele calduroase, sunt moi si confortabili, putand fi incaltati cu incredere.

 

Sandalele ECCO Transporter

Sandalele ECCO Transporter nu trebuie sa lipseasca  din garderoba dumneavoastra de vara. Aceste sandale barbatesti sunt confectionate din piele neteda ce ofera un aspect exclusivist  incaltamintei. Au talpa usoara  si flexibila.



Saboti barbati Ravenna

Saboti barbati Ravenna confectionati din piele naturala de culoare neagra,ofera confortul necesar in zilele caniculare de vara.






Sandalele ECCO Hyper Terrain

Concediul la mare va fi foarte placut in sandalele ECCO Hyper Terrain, sunt rezistente la apa sarata si se usuca rapid, fiind concepute in special pentru a se putea intra cu ele in apa.





Vezi oferta de incaltaminte barbati click aici