fashiondays.ro

Lenjerie sexy / Seturi sexy

Set Amur (Passion)

Un set care imbina comoditatea materialului fin cu indrazneala culorii si a transparentei. Toate atuurile de care dispui sunt scoase in evidenta! Pachetul NU include bijuteriile din imagine.Compozitie:- 87% poliamida- 13% elastanFabricat in Polonia.









Corsete Roxy (Passion)

Lenjerie sexy / Corsete
Un corset cu portjartier confectionat din material lucios, ce imita latex-ul, creat special pentru femeile care sunt constiente de farmecul lor. Chilotul string este perfect asortat cu corsetul. Produsul NU contine ciorapii din imagine. Compozitie:- 95% poliester- 5% elastan Fabricat in Polonia.



Vezi oferta Lenjerie sexy click aici




Corset Bianca (Chilirose)

Lenjerie sexy / Corsete
Tip cupe: Intarite; Intarituri verticale: Da; Portjartier: Nu;
Un corset angelic si delicat ce creaza o aparitie luminoasa si feminina. Imprimeul vintage impreuna cu micile volane si fundita satinata ce uneste cupele ofera un aspect cu totul si cu totul rafinat. Chiloteii asortati sunt inclusi.








Corset Bride (Obsessive)

Lenjerie sexy / Corsete
Corsetul BRIDE este alegerea potrivită pentru noaptea nuntii, pentru luna de miere sau de ce nu, pentru orice noapte pe care vrei să o transformi intr-o amintire preţioasă.

Rafinat şi delicat, corsetul BRIDE atrage prin eleganţa brocartului de culoare ivory cu model floral şi prin seducătoarea linie a croiului şi lungimea neobişnuită care îi conferă o imagine aparte. Colierul din dantelă veneţiană este accesorizat cu perle.

Corset BRIDE include: corset cu jartiere ajustabile şi colier.



Dresuri Aliza (Livia Corsetti)

Lenjerie sexy / Stockings
Dresuri de culoare neagra, din material plasa, perfecte pentru o seara petrecuta in club. Pachetul include doar dresurile din imagine.Compozitie:-90% poliamida-10% elastanFabricat in Polonia.



Vezi oferta Lenjerie sexy click aici





Babydoll Yasti (Livia Corsetti)

Lenjerie sexy / Babydolls
In seara aceasta fii pregatita sa faci furori purtand ceva simplu dar indraznet, in acelasi timp! Lasa-te invaluita de design-ul original si culorile pastel. Compozitie:- 95% poliester- 5% elastan Fabricat in Polonia.









Babydoll Sanjita (Livia Corsetti)

Lenjerie sexy / Babydolls
O tinuta sexy si eleganta, in acelasi timp, confectionata in doua culori - grena in partea din fata si negru, la spate. Produsul include si chilotul string de culoare neagra. Compozitie:- 95% poliamida- 5% elastan Fabricat in Polonia.