fashiondays.ro

Sandale business cu toc sau fara toc

Sandale dama piele maro coniac Owen

Soarele de afara ne indeamna sa ne imbracam  din ce in ce mai subtire si sa trecem la sandalute.
Sandalele business cu toc asortate la o tinuta femenina iti vor oferi incredere si confort in sedinte si intalniri. ECCO iti prezinta o colectie rafinata, dar vesela, de sandale business, cu toc sau fara.
Sandale dama piele maro coniac Owen, clasice, confectionate din piele, sunt prevazute cu toc inalt 90 mm si barete. Aceste sandale business se asorteaza la rochite, fuste, dar si la pantaloni tip pana.


Sandale Oita

Sandale Oita, elegante din piele nubuc de culoare rosie. Sunt prevazute cu toc mediu  70 mm, potrivite pentru a fi purtate zilnic, oferindu-ti confortul de care ai nevoie.


SANDALE ELEGANTE DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE VEZI AICI






Sandale verzi din piele nubuc Odense

Sandalele business fara toc sunt  o alegere inteligenta pentru zilele in care programul nu iti permite sa te incalti cu o pereche de sandale cu toc Pentru a contribui la rezolvarea acestei dileme, ECCO iti prezinta o colectie vesela de sandale business fara toc.
Sandale verzi din piele nubuc Odense, iti ofera un mers relaxant. Cu aceste sandale colorate va veti bucura de fiecare zi de vara.

 

Sandale ECCO rosii din piele lacuita cu talpa joasa

Sandale ECCO rosii din piele lacuita cu talpa joasa ofera confortul maxim in timpul mersului. Aceste sandale sic vor fi tot timpul in tendintele modei, putand fi purtate la fuste, pantaloni si pantaloni scurti.

Sandalele ECCO iti vor oferi un aspect femenin si confort maxim!