dyfashion.ro

Sandale Dama | Colectia ECCO

Sandale casual Sculptured 65 cu toc

Nu te mai poti desparti de sandalele casual si intelegem perfect motivele tale. Sandalele in stil casual sunt moderne,femenine, comode, disponibile in diverse modele si culori. Daca doresti sa te simti confortabil pe parcursul intregei zile ai sanse sa-ti asortezi orice tinuta cu sandalele casual.
Ecco-shoes iti ofera o gama  variata de sandale casual cu platforma, cu toc sau fara toc, alege-ti  modelele preferate de sandale casual  si bucura-te de confortul pe care acestea ti-l ofera.
Sandale casual Sculptured 65 cu toc pentru dama confectionate din piele de culoare rosie prevazute cu barete, ofera un confort sporit  intr-o zi calduroasa de vara.

Sandalele ECCO Adora cu platforma 

sunt  confectionate din piele neteda de culoare neagra. Sunt usoare, confortabile si respira in mod natural. Cu aceste sandale confortabile, mersul va fi o placere.


Vezi oferta de Sandale click aici



ECCO Sculptured Sign 

sunt confortabile datorita formei  anatomice, talpa direct injectata asigura flexibilitatea si confortul necesar. Se potrivesc atat pentru o rochita cat si pentru un pantalon.





 Sandalele HILL Move

sunt foarte practice , ofer aconfort sporit, fiind ideale pentru a fi purtate intreaga zi. Talpa este foarte usoara este flexibila si aderenta. Aceste sandale ECCO pot fi purtate atat la tinute casual, cat si la tinute sport.


Vezi oferta de Sandale click aici


Sandalele Flash

Pentru confortul maxim Sandalele Flash sunt confectionate din piele moale si talpa injectata. Aceste sandale sunt moi, usoare si flexibile. Se potrivesc perfect la tinute casual.

Ofera-ti confortul maxim in sandalele ECCO!