fashiondays.ro

Slip, tanga, boxeri femei

Tanga sexy asortat (Classe Prive)

Femei / Slip, tanga, boxeri femei
DESCRIERE - Tanga din dantela neagra si satin roz. - Inima din dantela neagra transparenta si finisaj froufrou in fata. - Finisaj elastic foarte fin pe talie. COMPOZITIE - 100% poliester. - Fond 100% bumbac. SFATURI DE INTRETINERE - Se recomanda spalarea manuala. - Pentru persoanele presate de timp este posibila si spalarea la masina la 30, dar este recomandat sa plasati articolul intr-o plasa de protectie. - Uscarea la masina interzisa.

LENJERIE PENTRU FEMEI OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE AICI

Boxeri cu talie joasa separabil costum de baie pentru femei (3 Suisses Collection)

Femei / Slip, tanga, boxeri femei / 
DESCRIERE - Boxeri cu talie joasa. - Betelie in fata. - Fond captusit. - Marimi de la 34/36 la 46/48 COMPOZITIE - 80% poliamida, 20% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Atentie, culoarea fluorescenta in tendinte se poate decolora la lumina. - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.

Slip din tul negru marimi de la 34/36 la 42/44 (Classe Prive)

Femei / Slip, tanga, boxeri femei
DESCRIERE - In fata 2 nasturi falsi negri pe panouri mici din satin roz pe talie. - Fond captusit cu bumbac. COMPOZITIE - 90% poliamida, 10% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Se recomanda spalarea manuala. - Pentru persoanele presate de timp este posibila si spalarea la masina la 30 dar se recomanda plasarea articolului intr-un saculet de protectie. - Uscarea la masina este interzisa.

Slip din tul brodat pentru femei (3 Suisses Collection Lingerie)

Femei / Slip, tanga, boxeri femei
DESCRIERE - Slip pentru femei. - In fata, tul brodat stil frunza, captuseala contrastanta. - Talie elastica plata, decorata cu funda din satin pe mijloc in fata. - Tivuri si finisaj mulat la spate. SFATURI DE INTRETINERE - Se spala la masina la 30 programul pentru articole delicate. - Se usuca natural.



Set 2 tanga din dantela (Classe Prive)

Femei / Slip, tanga, boxeri femei
DESCRIERE - Panou in fata din dantela, spate din tul. - Aplicatie contrastanta in fata. - Funda fluture pe mijlocul taliei. COMPOZITIE - 92% poliamida, 8% elastan. - Fond captuseala din bumbac.

LENJERIE PENTRU FEMEI OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE AICI



Boxeri sexy pentru femei (Classe Prive)

Femei / Slip, tanga, boxeri femei / 
DESCRIERE - Banda lata din dantela in fata, infrumusetata cu efecte de sireturi. - Spate din tul extensibil. - Fond captusit cu bumbac. COMPOZITIE - 95% poliamida, 5% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Se recomanda spalarea manuala. - Pentru persoanele presate de timp este posibila si spalarea la masina la 30 dar se recomanda plasarea articolului intr-un saculet de protectie. - Uscarea la masina este interzisa.

Tanga broderie punctata tip plasa (Classe Prive)

Femei / Slip, tanga, boxeri femei
DESCRIERE - Tul brodat broderie punctata tip plasa. - Fond captusit. - Funda fantezie cu panglica de culoare contrastanta. COMPOZITIE - Tul brodat 95% poliamida, 5% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Se recomanda spalarea manuala. - Inalbirea interzisa. - Nu se calca. - Curatarea chimica interzisa. - Uscare la masina interzisa. - Se spala cu articole care au culori similare.

Tanga CHUCHOTEMENTS pentru femei ' (Chuchotements)

Femei / Slip, tanga, boxeri femei
DESCRIERE - Dantela si model geometric - Fundita si stras pe betelie in fata - Aplicatie tul jacard motiv romb si aplicatie din dantela in fata - Tul extensibil pe lateral si la spate - Fond dublat din bumbac COMPOZITIE - 91% poliester, 9% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala. - Pentru persoanele presate de timp, este posibila spalarea la masina la 30, insa este recomandata introducerea articolului intr-un saculet de protectie. - Uscarea la masina interzisa. ASORTATE - Sutien rotund, sutien cu arcuri, slip, chilot inalt, portjartiere si body se vand separat

Slip cu jartiere detasabile CLASSE PRIVEE aspect piele (CLASSE PRIVE)

Femei / Slip, tanga, boxeri femei / 
DESCRIERE - Vinil extensibil in fata, tul brodat la spate - Betelie cu volane din tul brodat - Jartiere detasabile la spate si in fata - 2 balene mici in fata - Fond dublat bumbac COMPOZITIE - 45% poliamida, 43% poliester, 12% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala. - Pentru persoanele presate de timp, este posibila spalarea la masina la 30, insa este recomandata introducerea articolului intr-un saculet de protectie. - Uscarea la masina interzisa. ASORTATE - Compleu, bustiera si string se vand separat.

LENJERIE PENTRU FEMEI OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE AICI

Slip femei COSABELLA (Cosabella)

Femei / Slip, tanga, boxeri femei
DESCRIERE - Slip din tesatura dubla. - Fond captusit 100% bumbac COMPOZITIE - 98% poliamida, 2% bumbac. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala. - Pentru persoanele presate de timp este posibila si spalarea la 30, dar este recomandat sa puneti articolul intr-o plasa de protectie. - Uscarea la masina interzisa.