fashiondays.ro

Tigara electronica Sailebao


As incepe acest articol cu cateva sfaturi pentru cei care vor sa se lase cu adevarat de un viciu foarte periculos care afecteaza anual sanatatea a milioane de oameni de pe intreaga planeta si anume fumatul.
Fie ca este vorba de fumatul activ sau chiar de fumatul pasiv exista un risc major de a pierde un lucru de mare pret ,sanatatea.
Am scris ca as incepe cu sfaturi insa nu o sa fac acest lucru pentru ca fiind fost fumator pasionat (1-2 pachete de tigari pe zi) stiu ca este foarte greu sa determini un fumator sa renunte la viciul sau.

Din pacate renuntarea la acest obicei costisitor si daunator in acelasi timp se face uneori prea tarziu cand raul este deja facut intr-o mare proportie.
Fumatul afecteaza foarte multe organe interne nu doar plamanii asa cum gresit cred multi fumatori.Fumatul afecteaza buna functionare a organismului in general fie ca fumati 10 tigari pe zi sau 2 pachete

Cum puteti renunta la acest viciu periculos ?

Toti fumatorii care au reusit sa renunte la fumat spun ca este nevoie de foarte multa vointa pentru a reusi sa lasati tigarile la tutungerie fara sa isi mai gaseasca vroodata loc la dv in buzunar.
Din statistici se observa totusi un numar foarte mic de fumatori care au reusit sa se lase de acest obicei fara un pic de ajutor.
Eu sunt perfect de acord din experienta mea cu cei care spun ca nu este de ajuns o vointa puternica si este necesar si un pic de ajutor.

Tigara electronica

Sunt sigur ca multi dintre dv cei care cititi acest articol ati auzit de tigara electronica si poate multi dintre dv au si reusit sa se lase de fumat cu ajutorul tigarii electronice.
Tigara electronica va poate ajuta atunci cand credeti ca ati irosit toate eforturile de a renunta la tigari.
Pe mine m-a ajutat foarte mult dupa vreo trei - patru tentative nereusite.Din cauza diversilor factori derutanti,colegi de serviciu fumatori,diverse petreceri unde se fuma etc..nu reuseam sa renunt la viciu.
Cu cat incerci mai mult si nu reusesti cu atat obiceiul se instaleaza mai puternic.Tigara electronica a fost o solutie buna pentru mine

Producatori de tigari electronice

Producatori au observat interesul multor fumatori de a se lasa de fumat cu ajutorul tigaretelor electronice si speculeaza piata cu diverse produse.
Din punctul meu de vedere nu toate tigarile electronice pe care le puteti gasi pe piata corespund calitativ cu scopul lor.Luati-l ca un punct de vedere personal.
Eu am reusit sa ma las fumat cu ajutorul Tigari electronice Sailebao
Producatorul acestei tigarete electronice este Shenzhen Sailebao Technology Co., Ltd. unul dintre producatorii de top in acest moment 

Printre avantajele acestei tigarete electronice mentionez durata de utilizare a bateriei care tine o zi intreaga iar cantitatea de vapori este foarte mare.
Per ansamblu am fost multumit si am reusit pana la urma sa renunt la fumat cu ajutorul Tigari electronice Sailebao.Este foarte important acest mic ajutor pe care il puteti avea de la tigara electronica in eforturile dv de a renunta la un viciu costisitor si foarte periculos pentru sanatate