fashiondays.ro

Tricouri polo cu maneca scurta

Polo cu maneca scurta Patra KAPORAL pentru barbati (Kaporal 5) 

Barbati / Tricouri polo, tricouri DESCRIERE - Tricou polo cu maneca scurta Patra KAPORAL - Maneci scurte - Guler cu fenta cu 3 nasturi - Imprimeu mare contrastant pe maneca stinga - Broderie la baza pe lateral - Baza dreapta COMPOZITIE - 100% bumbac SFATURI DE INTRETINERE - Se spala la masina la 30 la programul pentru articole delicate, nu se recomanda uscarea la masina, se calca usor. - Se spala si se calca pe dos pentru pastrarea formei si a culorii

Tricou polo cu maneca scurta UNKUT pentru barbati (Unkut)

Barbati / Tricouri polo, tricouri
DESCRIERE - Tricou polo UNKUT cu maneci scurte. - Guler polo din tesatura contrastanta. - Fenta cu nasturi la guler. - Patch, aplicatie si insailari in fata si la spate. - Baza dreapta. - Fente laterale. - Spate mai lung.' - Masuri de la S la 2XL. COMPOZITIE - Tesatura cusuta 100% bumbac.




Tricou polo cu maneca scurta HARRIS WILSON (Harris Wilson)

Barbati / Tricouri polo, tricouri / Vezi colectia click aici
DESCRIERE - Tricou polo HARRIS WILSON. - Bumbac flamme. - Maneci scurte. - Guler polo inchis cu 3 nasturi. - Buzunar placat la piept. - Logo HARRIS WILSON la piept. - Baza dreapta cu fente laterale. COMPOZITIE - 100% bumbac flamme.




Tricou polo maneca scurta 3 SUISSES COLLECTION bumbac barbati (3 Suisses Collection Premium)

Barbati / Tricouri polo, tricouri
DESCRIERE - Tricou polo maneca scurta 3 SUISSES COLLECTION - Finisaje foarte ingrijite : bie ton pe ton pe interiorul gulerului, tigheluri la umeri si la maneci, nasturi din imitatie de sidef ton pe ton, baza cu tiv doua cusaturi. - Guler polo tricotat. - Maneca scurta cu finisaj bordura. - Fenta laterala. COMPOZITIE - Acest tricou polo cu maneca scurta este facut din tesatura 100% bumbac periat pentru confort si fir dublu pentru o calitate mai ferma si mai rezistenta : nu se sifoneaza, nu se deformeaza.

Tricou polo cu maneca scurta JACK&JONES (Jack & Jones)

Barbati / Tricouri polo, tricouri / Vezi colectia click aici
DESCRIERE - Tricou polo cu maneca scurta JACK&JONES. - Guler polo prelungit cu fenta cu nasturi. - Broderie contrastanta la piept si pe maneca. - Ecuson fantezie in fata si pe maneca. - Tesatura punctata sau tesatura jerseu. - Marimi de la S la 2XL. COMPOZITIE - 100% bumba

Tricou polo cu maneca scurta DRI-FIT NIKE (Nike)

Barbati / Tricouri polo, tricouri
DESCRIERE - Tricou polo cu maneca scurta DRI-FIT NIKE. - Tehnologie DRI-FIT pentru a elimina transpiratia. - Guler polo fantezie si banda cu nasturi contrastanti. - Logo contrastant la piept. - Aplicatie din plasa pentru aerisire sub brat. - Baza despicata pe laterale. - Marimi de la S la XL. COMPOZITIE - 88% poliester, 12% elastan.



Tricou polo cu maneca scurta HARRIS WILSON barbati (Harris Wilson)

Barbati / Tricouri polo, tricouri
DESCRIERE - Tricou polo HARRIS WILSON. - Maneci scurte. - Guler polo contrastant si cu imprimeu pe verso HARRIS WILSON la spate, inchidere cu nasturi. - Borduri la guler si la maneci. - Ecuson HARRIS WILSON aplicat la piept. - Baza dreapta. COMPOZITIE - 100% bumbac

Tricou polo cu maneca scurta HARRIS WILSON (Harris Wilson)

Barbati / Tricouri polo, tricouri / Vezi colectia click aici
DESCRIERE - Tricou polo HARRIS WILSON. - Tesatura cu dungi fire vopsite. - Maneci scurte. - Guler polo inchis cu nasturi. - Borduri uni la guler si la maneci. - Cifra mare imprimeu la piept. - Baza dreapta. COMPOZITIE - 100% bumbac.




Tricou polo cu maneca scurta din bumbac pur QUALITE PREMIUM (3 Suisses Collection)

Barbati / Tricouri polo, tricouri
DESCRIERE - Finisaje foarte ingrijite bie ton pe ton pe interiorul gulerului, tigheluri la umeri si maneci, nasturi din imitatie de fildes ton pe ton, baza cu tiv cusatura dubla. - Guler polo tricotat. - Maneci scurte cu finisaj bordura. - Finisaj cu bordura la baza manecilor si la baza. - Despicat pe lateral. - Marimi de la S la 4XL. COMPOZITIE - Acest tricou polo cu maneca scurta este din tesatura cusuta din bumbac pur periat pentru confort si fir dublu pentru fermitate si rezistenta care nu intra la apa, nu se deformeaza... - Gri punctat 90% bumbac, 10% poliester. SFATURI DE INTRETINERE - Se intretine usor, rezistenta culorilor la spalare este garantata.