fashiondays.ro

AdBicy o forma inedita de publicitate


De-a lungul timpului publicitatea s-a manifestat sub diverse forme.Publicitatea este esentiala pentru comertul online sau offline,pentru a vinde un produs sau un serviciu.
O forma inedita de publicitate este si Bike trailer image despre care voi scrie cateva cuvinte in acest articol.

Desi pare un domeniu relativ simplu advertising-ul nu este chiar atat de simplu precum pare.
Pentru a-si atinge scopul o campanie de publicitate trebuie foarte bine pusa la punct , gandita in functie de targetul de clienti caruia i se adreseaza.In conditiile concurentei tot mai acerbe din ziua de azi modul in care se promoveaza un produs sau serviciu este esential .

Nu toate campanile de publicitatea isi ating scopul propus.Unele forme de publicitate au succes altele mai putin sau unele chiar deloc in anumite cazuri.
Nu este suficient sa ai un produs foarte bun de promovat fara o campanie publicitara adecvata.
In unele cazuri formele costisitoare de promovare se dovedesc mai putin eficiente decat campanile mai ieftine de publicitate ,dar mai ingenioase.

Pe viitor din punctual meu de vedere comertul va migra intr-o mai mare masura in domeniul online.La fel sa va intampla si cu diversele forme de reclama care mai de care mai diversificate.
Totusi nu trebuiesc uitate clasicele metode de reclama care pot avea succesul mult dorit.
Una dintre formele inedite de a face reclama , dar si ieftine in acelasi timp este AdBicy

AdBicy este o metoda simpla de a face reclama cu ajutorul unei biciclete si a unui panou publicitar atasat de aceasta.
Desi este o metoda simpla si ieftina asa cum va spuneam poate avea un succes neasteptat tocmai datorita formei inedite de a promova un produs sau serviciu.

Scopul reclamei este in primul rand de a atrage atentia .Reclama trebuie sa fie prietenoasa si neagasanta.Potentialul client trebuie sa se simta confortabil , iar publicitatea are rolul de a forma o legatura de prietenie intre client si produs.

Nu stiu cat succes mai au formele de publicitate clasice la tv,insa eu am mereu tendinta de a schimba canalul atunci cand se difuzeaza publicitate.Este deja extrem de agasant la tv in mijlocul unui show de divertisment,al  unui film sau al unui meci de fotbal sa mi se impuna un calup publicitar.
La fel reactionez la difuzarea unei reclame la un post de radio.De asemenea in mediul online pot spune ca ma simt extreme de agresat de anumite site-uri care pun publicitate in exces in prima pagina.

De aceea scopul agentiilor de publicitate este acela de a gasi forme prietenoase de reclama difuzate in cele mai propice momente pentru a avea succes.
AdBicy poate reprezenta o solutie alternativa pentru reclama.Nu m-ar deranja o bicicleta cu o remorca publicitara atunci cand stau relaxat pe o banca in parc sau chiar in drum spre serviciu.Poate chiar as citi relaxat reclama si posibil as achizitiona produsul promovat .
M-am inspirat pentru acest articol dint-un site de afara cautand dupa diverse forme de publicitate.Asa am gasit si am citit despre AdBicy. Chiar nu m-am gandit la o asemenea forma de publicitate care insa cu siguranta merita luata in calcul mai ales aici in RO unde nu prea am vazut reclame de acest gen.