fashiondays.ro

Aer conditionat Fujitsu ASYG 12 LEC Inverter


Aparat de aer conditionat Fujitsu ASYG 12 LEC Inverter (Fujitsu)



Dispozitivele Fujitsu reprezinta solutia perfecta pentru crearea unui mediu ideal. 
Design-ul elegant si culoarea subtila, neutra permite dispozitivului si fie integrat in orice stil interior individual. Si mai mult, dispozitivele sunt silentioase ca o soapta desi prezinta o performanta exterioara ridicata. Invertorul de reglementare si control a vitezei permite economii chiar si de 40 % a energiei electrice ! Echipamentul realizeaza un mediu nu numai plscut dar si economic. 
Toate modelele pot fi activate prin utilizarea unei telecomenzi cu infrarosu. Deschiderile dispozitivului pot fi setate gradual sau in modul auto-swing. 
Filtrele lavabile retin formarea de germeni, mirosuri sau bacterii. Functia de insuflare a aerului uscat si dezinfectarea ozonului, de asemenea garanteaza o reducere semnificativa a nivelelor de aer poluat in aerul respirabil. Modelele Fujitsu care detin filter cu plasma, de exemplu, elimina mirosurile urate imediat cum apar. Dispozitivele pot fi pot-echipate cu filter aditionale de polen in orice moment. Repornirea automata dupa piederea curentului garanteaza operarea continua si de inalta fiabilitate a dispozitivului.   Instalarea si kitul de instalare nu sunt incluse in pret!

Vezi oferta de Aparate de aer conditionat click aici