fashiondays.ro

Aer conditionat LG A12RK, 12000BTU/h


Aparat de aer conditionat LG A12RK, 12000BTU/h, Clasa energetica A, Inverter, Negru (LG)


Electrocasnice / Aparate de aer conditionat

Aer conditionat A09RK Inverter 
Tehnologia Inverter controleaza simultan viteza motorului si a compresorului.Prin eliminarea ciclurilor de pornire/oprire, eficienta creste in mod semnificativ, prelungind durata de viata a componentelor individuale.Totodata, cu ajutorul unui asemenea avans tehnologic, echipamentele de climatizare cu inverter sunt mai putin expuse riscului de disfunctionalitate, sunt mai economice, iar compresorul unitatii exterioare este, in general, mai silentios decat alte echipamente de climatizare standard.

Economie de energie
Economisesti pana la 66%, folosind tehnologia fiabila LG DC Invertercomparatie inverterPentru a reduce drastic efectele daunatoare ale incalzirii globale, s-a acordat, in ultima vreme, o atentie considerabila produselor cu pompa de caldura datorita economiei de energie pe care o asigura.In fapt, pompele de caldura cu inverter au o eficienta energetica semnificativ mai mare decat echipamentele cu viteza constanta, fara inverter. Ca rezultat, produsele LG DC Inverter va ajuta sa economisiti pana la 57% din energia consumata in racire si 66% din energia consumata in incalzire.In plus, folosind produse inverter, de mare eficienta energetica, nu mai trebuie sa va faceti griji legate de emisiile nocive de CO2.

Distributia aerului pe verticala in 6 pasi
Directia pe verticala poate fi ajustata complet automat de la pasul 1 la pasul 6. Aceasta functie poate raci anumite zone mult mai repede.

Distributia aerului pe orizontala in 5 pasi
Directia paletelor pe orizontala poate fi ajustata complet automat, de la pasul 1 la 5, in stanga si dreapta. Aceasta functie permite racirea anumitor zone intr-o perioada scurta de timp.  Jet CoolFunctia Jet Cool asigura racirea rapida a camerei. In acest mod se refuleaza un jet puternic de aer rece pentru 30 minute sau pana cand temperatura camerei atinge 18 grdC.

Protectie anticoroziva
Gold FinSuprafata schimbatorului de caldura din unitatea exterioara este acoperita cu un material anticoroziv revolutionar. Astfel, suprafata nu se corodeaza niciodata si performantele de functionare ale aparatului raman neschimbate in timp.Suprafata schimbatorului de caldura din unitatea exterioara este acoperita cu un material anticoroziv revolutionar. Astfel, suprafata nu se corodeaza niciodata si performantele de functionare ale aparatului raman neschimbate in timp.

Vezi oferta de Aparate de aer conditionat click aici