dyfashion.ro

Incaltaminte ECCO Sport pentru Barbati la Reducere!


 Pantofii Biom Evo Racer


Pentru cei pasionati de sport,  ECCO  ofera pana la 50% Reducere la incaltamintea Sport.

Barbatilor pasionati de sport , ECCO le recomanda pantofii Biom Evo Racer combina confortul cu miscarea naturala, sunt usori si foarte flexibili datorita talpii performante. Acesti pantofi sport sunt perfecti pentru sportivi si pentru cei care fac multe miscare la pretul de 249.90 Ron(pret initial 499.90 ron).

 Pantofii sport pentru barbati ECCO Biom B


Pantofii sport pentru barbati ECCO Biom B sunt construiti cu o tehnologie speciala, au fetele exterioare confectionate din piele de yak. Astfel sunt alegerea ideala pentru orice barbati activi.In magazinul online la pretul de 449.90 ron(pret initial 649.90 ron).  

Vezi oferta ECCO Sport click aici

 Sandale performante pentru diferite activitati sportive ECCO Terrain


Sandale performante pentru diferite activitati sportive ECCO Terrain la pretul de 249.90 ron (pret initial 479.90 ron), confectionate din piele naturala nubuc de culoare neagra.  Aceste sandale ofera confortul de care aveti nevoie.

 Sandale Hyper Terrain


Sandale Hyper Terrain la pretul de 299.90 ron (pret initial 399.90 ron), sunt concepute special pentru sporturile acvatice. Se fixeaza perfect pe picior si il sustine, datorita tehnologiei RECEPTOR®.  Talpa antiderapanta este foarte comoda si este prevazuta cu sistem de scurgere a apei. Sunt rezistente la apa si se usuca rapid.






Colectia ECCO Sport  pentru Barbati la Reducere!


,,Colectia ECCO SPORT  este conceputa pentru relaxarea piciorului in timpul mersului, permite piciorul sa se miste natural, fapt care duce la dezvoltarea treptata a muschilor. Asigura un confort maxim celui care ii poarta.

Vezi oferta ECCO Sport click aici