fashiondays.ro

Lenjerie modelatoare / Lenjerie femei

String modelator femei marimi mari 34 - 56 (Playtex)

Femei / Lenjerie modelatoare
DESCRIERE - Datorita unui material foarte extensibil cu jocuri de tricotaje mai mult sau mai putin stranse, curbele si liniile corpului sunt redesenate, suprafetele de presiune modeleaza formele, punand in valoare silueta - Atuul sau este redat prin tesatura accesorizata cu jacard imitatie de dantela florala mai veritabila decat natura, pentru o modelare foarte seducatoare - Talie inalta - Tricotaj efect modelator la nivelul abdomenului si taliei, fara a le presa - Finisaje ultra-plate, fara cusaturi laterale pentru un confort si un rezultat optim foarte discret - De la 34 la 56 COMPOZITIE - Tesatura supla, neteda si tonica 56% polipropilen, 30% poliamida, 14% elastan. 

LENJERIE MODELATOARE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI 
 

Slip modelator INCROYABLE pentru femei de la PLAYTEX (Playtex)

Femei / Lenjerie modelatoare
Acesti chiloti modelatori ofera o silueta redesenata cu o mentinere supla si agreabila pe piele DESCRIERE - Talie inalta - Tesatura subtire, delicata si rezistenta pentru un plus de confort. - Plastron de grosime dubla. - Panglica lata din elastic la betelie. - Elastic in jurul coapselor. - Fixari pentru jartiere (nu sunt livrate) - Fond captusit. COMPOZITIE - 53% elastan, 47% poliamida.


Slip modelator femei Shapewear de la BODY WRAP (Body Wrap)

DESCRIERE - Realizat dintr-un tul extensibil tonic, lejer si modelator. - Plastron abdominal captusit si marginit pe fiecare parte de tigheluri intarite si aplicatii din tul extensibil, ideal pentru un abdomen plat. - Banda elastica aplicata in talie. - Cusatura si fronseuri pe mijloc la spate. - Fond captusit cu bumbac. COMPOZITIE - 72% poliamida, 28% elastan, captuseala 82% poliamida, 18% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala. - Pentru persoanele presate de timp, se poate spala la masina la 30, dar pus intr-o plasa de protectie. - Interzisa uscarea la masina.

Panty modelatori pentru femei MAIDENFORM (Maidenform)

Femei / Lenjerie modelatoare
DESCRIERE - Panouri intarite si captusite in fata, pe lateral si la spate la nivelul taliei pentru un efect frumos de conturare si actiune modelatoare la 360 - Balene laterale pentru o sustinere impecabila. - Deschidere intre picioare pentru a fi mai practic - Acesti chiloti se aseaza rapid si sunt discreti datorita cusaturilor extra-plate - Elastic in talie decorat la interior cu o banda aplicata anti-alunecare - Benzi satinate elastice aplicate la baza piciorului pentru o fixare excelenta COMPOZITIE - 80% poliamida, 20% elastan, sectiune in fata 92% poliamida, 8% elastan, tul 72% poliamida, 28% elastan, fond 100% bumbac.

Sutien clasic Shape Sensation de la TRIUMPH pentru femei (Triumph)

Femei / Sutiene femei
Shape Sensation: ultra-modelatoare, ultra-usoara si invizibila sub haine, aceasta lenjerie utilizeaza forta delicata a materialului si puterea croielii si a cusaturilor. DESCRIERE - Cu arcuri - Joc de opacitate si transparenta pentru o seductie garantata - Bretele late reglabile cu intaritura din spuma pentru un confort optim - Agrafe la spate COMPOZITIE - 64% poliamida, 29% elastan, 7% poliester.

LENJERIE MODELATOARE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

Sutien clasic cu arcuri tul brodat si microfibra PLAYTEX (Playtex)

Femei / Sutiene femei
Aceasta linie de lenjerie Playtex este facuta pentru femeile care cauta o mentinere excelenta ce le pune in valoare feminitatea. Acest sutien cu arcuri din tul brodat ofera stralucire asigurand sustinere si confort. DESCRIERE - Sutien clasic cu arcuri Tulle Prodigieux de la Playtex - Cupe cu arcuri din tul brodat - Partea de jos a cupelor captusita - Efect siret intre cupe - Pe lateral si la spate din microfibra extensibila. - Bretele fantezie reglabile la spate - Spate forma semineu - Inchidere la spate cu agrafe pe mai multe pozitii COMPOZITIE - 56% poliamida, 29% poliester, 13% elastan, 2% bumbac.


Slip pentru femei din tul brodat si microfibra CHUCHOTEMENTS (Chuchotements)

Femei / Slip, tanga, boxeri femei 
Acest slip compune linia "tul brodat si microfibra" Chuchotements. Broderie lasa loc tulului pentru a desena motive reinventate si a imbina caracterul cuminte al microfibrei intr-o lenjerie de exceptie. DESCRIERE - Banda din tul brodat pe talie in fata - Elastic in talie, funda din satin in fata - Microfibra aplicata in fata si la spate - Cusatura picot fantezie si decupaj lacrima in talie la spate - Finisaj cu tiv in jurul coapselor - Fond captusit cu bumbac COMPOZITIE - 68% poliamida, 18% elastan, 9% poliester, 5% bumbac

1 comments:

Buna ziua! cum as putea cumpara modelul Maidenform-panty modelatori marimea 52?