fashiondays.ro

Tricouri Pepe Jeans / Barbati

Polo cu maneca scurta PEPE JEANS pentru barbati din tesatura (Pepe Jeans)

Barbati / Tricouri polo, tricouri
DESCRIERE - Tricou polo PEPE JEANS - Guler cu bordura cu rever contrastant - Maneci scurte cu bordura - Banda lata de transpiratie impletita pe interiorul gulerului - Fenta cu nasturi, pe interior impletita - Logo brodat la piept - Aplicatie mare cusuta si logo brodat la spate - Emblema drapel termoizolanta pe maneca dreapta - Despicat pe lateral cu impletitura si cusatura fantezie contrastanta - Mai lung la spate COMPOZITIE - Tesatura cusuta 100% bumbac SFATURI DE INTRETINERE - Se spala la masina la 30 la programul pentru articole delicate, nu se recomanda uscarea la masina, calcare usoara. - Se spala si se calca pe dos pentru pastrarea formei si a culorii

Tricou polo cu maneca lunga barbati PEPE JEANS (Pepe Jeans)

Barbati / Camasi, bluze
DESCRIERE - Tricou polo PEPE JEANS cu maneca lunga. - Fenta cu nasturi. - Aplicatii brodate si croiala nesurfilata in fata. - Eticheta tesuta pe lateral. - Finisaj cu bordura la guler si la mansete. - Baza dreapta. - Fenta pe laterale. - Disponibil pe albastru. - Marimi de la XS la 2XL. COMPOZITIE - Tesatura 100% bumbac. SFATURI DE INTRETINERE - Spalare la masina la 30. - Calcare usoara. - Interzisa uscarea la masina.

Tricou cu maneca lunga PEPE JEANS din bumbac (Pepe Jeans)

Barbati / Camasi, bluze
DESCRIERE - Tricou PEPE JEANS. - Maneci lungi. - Decolteu rotunjit cu banda de transpiratie pe interior. - Broderie, aplicatie si imprimeu in fata. - Gaica cusuta la baza in fata. - Baza dreapta. - Marimi de la S la 2XL. COMPOZITIE - Tesatura jerseu 100% bumbac. SFATURI DE INTRETINERE - Spalare la masina la 30. - Calcare usoara. - Interzisa uscarea la masina.



Tricou cu maneca scurta cu guler in V din bumbac PEPE JEANS (Pepe Jeans)

Barbati / Tricouri polo, tricouri
DESCRIERE - Tricou cu guler in V, maneca scurta PEPE JEANS. - Guler in V cu bordura si banda de transpiratie pe interior. - Imprimeu drapel cu aspect patinat si logo brodat in fata. - Baza dreapta cu gaica cusuta. - Marimi de la S la 2XL. COMPOZITIE - Tesatura punctata 100% bumbac. SFATURI DE INTRETINERE - Se spala la masina la 30. - Calcare usoara. - Nu se recomanda uscarea la masina.

Tricou cu maneca scurta PEPE JEANS pentru barbati (Pepe Jeans)

Barbati / Tricouri polo, tricouri /
DESCRIERE - Tricou cu maneca scurta PEPE JEANS - Croiala pe corp - Maneci scurte - Guler in V cu bordura si banda de transpiratie pe interior - Imprimeu in fata - Tiv surfilat cu dubla cusatura la baza manecilor si la baza dreapta COMPOZITIE - Tesatura jerseu 93% bumbac, 7% elastan SFATURI DE INTRETINERE - Se spala la masina la 30 la programul pentru articole delicate, nu se recomanda uscarea la masina, calcare usoara. - Se spala si se calca pe dos pentru pastrarea formei si a culorii