fashiondays.ro

Panty Femei Catalin Botezatu

Panty Femei (Catalin Botezatu)

Lenjerie Femei
Un model deosebit, in combinatii inedite de culori. Un panty care ascunde imperfectiunile si evidentiaza liniile feminine, pentru o femeie care iubeste confortul si luxul in acelasi timp. Este confectionat din dantela fina, elastica, si este decorat cu o fundita delicata. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 95% poliamida, 5% elastan.


Panty Femei (Catalin Botezatu)

Lenjerie Femei
Iubita ta merita tot ce e mai bun! Ofera-i un model de panty Catalin Botezatu sexy si senzual si asteapta-ti rabdator rasplata! Cadoul va fi apreciat datorita calitatii indiscutabile, a dantelei fine si a cusaturilor delicate. Culoarea si modelul sunt in ton cu sarbatoarea iubirii voastre…Produsul este este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara - 95% poliamida, 5% elastan.

Panty Femei (Catalin Botezatu)

Lenjerie Femei
Un model de nelipsit din sertarul cu lenjerie intima al oricarei femei. Dantela fina si materialul elastic alcatuiesc un panty ideal pentru orice varsta. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 95% poliamida, 5% elastan.



Panty Femei (Catalin Botezatu)

Lenjerie Femei
Un panty clasic, confortabil precum cea de-a doua piele. Un model care evidentiaza liniile feminine, si in acelasi timp se ascunde perfect sub haine. Prea frumos insa pentru a fi tinut ascuns. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 95% poliamida, 5% elastan.



Panty Femei (Catalin Botezatu)

Lenjerie Femei
Un panty clasic, realizat dintr-un material fin, combinat cu o dantela delicata. Un model care evidentiaza liniile feminine, si in acelasi timp se ascunde perfect sub haine. Este de nelipsit din sertarul de lenjerie al unei femei. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 95% poliamida, 5% elastan.


 Lenjerie Femei Catalin Botezau click aici