fashiondays.ro

Tanga Sexy Femei

Tanga Femei (Catalin Botezatu)

Lenjerie Femei
Rosu si negru. O combinatie sexy si indrazneata, care nu se demodeaza niciodata. Acest model de tanga a fost creat pentru femeile care stiu ce vor. Un produs rafinat si elegant, fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 95% poliamida, 5% elastan.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Tanga Femei 

Lenjerie Femei
Un tanga clasic intr-o singura culoare, decorat cu banda fina din dantela si fundita. Un model care iti asigura confortul pe toata durata zilei, datorita materialului fin si rezistent din care este confectionat. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 95% poliamida, 5% elastan.


Tanga Sexy Femei 

Lenjerie Femei
Un material delicat, combinat cu o dantela fina si decorat discret cu o fundita. Modelul elegant subliniaza formele feminine si in acelasi timp, incanta privirea. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 95% poliamida, 5% elastan.



Tanga Femei (Catalin Botezatu)

Lenjerie Femei
Un model deosebit, confectionat dintr-un material moale si confortabil, decorat cu pietricele si dantela. Acest tanga are un design basic, personalizat “CB”. Culoarea prietenoasa este potrivita pentru orice ocazie. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 95% poliamida, 5% elastan.


Tanga Femei (Catalin Botezatu)

Un model extrem de sexy, transparent, confectionat din dantela brodata. Acest tanga promite sa evidentieze silueta feminina, avand o acoperire minima. Este perfect pentru serile in doi. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 95% poliamida, 5% elastan.