dyfashion.ro

Babydolls Obsessive

Sunsee (Obsessive)

Babydolls / Lenjerie intima femei
Un babydoll romantic si jucaus potrivit femeilor ce nu evita sa se rasfete la orice pas. Este confectionat dintr-un material fin alb, se muleaza perfect pe corp si este frumos decorat pe margini cu o dantela alba italiana.





Starlett (Obsessive)

Babydolls / Lenjerie intima femei
Starlett este un babydoll creat special pentru a complimenta femeile care se simt atragatoare in orice imprejurare. Este confectionat din tulle fin transparent cu imprimeu, se muleaza perfect pe corp si pune in valoare bustul printr-un decolteu adanc. Contine si un chilot tanga asortat.



Showgirl (Obsessive)

Babydolls / Lenjerie intima femei
Babydoll fin si delicat destinat femeilor ce stiu sa se mentina provocatoare in orice imprejurare. Este confectionat dintr-un tulle negru transparent si frumos decorat pe margini cu borduri delicate din benzi rosii de satin. Contine si un chilot tanga asortat.

Oferta Lenjerie intima femei / Babydolls / click aici

Servanta chemise (Obsessive)

Babydolls / Lenjerie intima femei
Babydoll provocator dar in acelasi timp romantic si elegant. Este confectionat din tulle negru transparent cu imprimeu cu buline albe si dantela alba ce il decoreaza de sus pana jos urmeaza linia perfecta a babydoll-ului care se muleaza pe corp





Majesty (Obsessive)

Babydolls / Lenjerie intima femei
Babydoll-ul Majesty este confectionat din voal negru transparent ce se imbina perfect cu partea de decolteu realizata din dantela neagra extrem de fina. Spatele decupat al acestei piese este perfect conturata de snurulete micute care se ataseaza intre ele. Contine si un chilot tanga asortat.




Lilac (Obsessive)

Babydolls / Lenjerie intima femei
Acest babydoll deosebit va oferi culoare si armonie serilor romantice si va veti simti extrem de senzuale si provocatoare, imbracandu-l. Este confectionat din lycra de culoare mov si se combina perfect cu dantela de culoarea mentei ce decoreaza bustul si o parte din abdomen. Contine si un chilot string asortat.




Luiza (Obsessive)

Babydolls / Lenjerie intima femei
Acest babydoll incitant este destinat femeilor ce adora sa se puna in valoare si sa isi expuna corpul in croieli interesante. Este confectionat dintr-un material fin si elastic iar partea de sutien este realizata dintr-o superba broderie venetiana. Partea de spate a chilotului, care este inclus in babydoll, este realizata din aceeasi broderie folosita la sutien. Produsul este disponibil pe alb, negru si rosu