dyfashion.ro

Bluze / Casual look

Bluza Neon Spike Galben Roz

Casual look
Bluza este confectionata dintr-un material jerseu accesorizat cu perle si tinte. Terminatiile nefinisate ii dau un aer rebel .






Bluza/Tunica cu Tinte Bordo

Casual look
Confectionata dintr-un tricot fin, tunica este accesorizata cu un rand de tinte pe umeri. Ea vine insotita de un cordon care marcheaza talia. Este ideala pentru a fi purtata cu un cardigan sau jecheta.




Bluza cu dungi Verde

Casual look
Casual si feminina aceasta bluza este accesorizata cu nasturi pe piept. Este ideala pentru o tinuta de zi, chic si poate fi purtata atat cu o pereche de jeansi cat si cu o pereche de colanti.

Oferta Bluze femei click aici

Bluza Chain I Albastru Electric

Casual look
Bluza poate fi purtata atat cu o fusta cat si cu o pereche de colanti si este ideala atat pentru birou cat si pentru scoala.Este accesorizata cu un rand de lant la gat. Cu siguratanta vei gasi o culoare perferata din gama variata disponibila.




Bluza/Top cu Tinte Fucsia

Casual look
Confectionata din shifon , aceasta bluza poate fi purtata atat cu o fusta cat si cu o pereche de colanti si este ideala atat pentru birou cat si pentru scoala. Bluza este accesorizata cu tinte metalice pe umeri.




Bluza Fashion Bordo

Casual look
Casual aceasta bluza este are un croi feminin. Este ideala pentru o tinuta de zi, chic si poate fi purtata atat cu o pereche de jeansi cat si cu o pereche de colanti. Bluza este confectonata dintr-un material raiat.