dyfashion.ro

Camasi cu maneca scurta pentru femei

Femei / Tricouri, topuri

Camasa fantezie din bumbac periat cu maneca scurta pentru femei (3 Suisses Collection)

Femei / Tricouri, topuri
Aceasta camasa cu maneci scurte, ornamentata cu broderie englezeasca este un mic complement calduros care se va remarca discret sub un pulover! DESCRIERE - Decolteu in V ornat cu broderie englezeasca - Lungime aprox. 65 cm COMPOZITIE - Aceasta camasa cu maneci scurte va ofera un confort natural printr-o tesatura cu cusaturi 1x1 100% bumbac periat SFATURI DE INTRETINERE - Spalare la masina la 60 programul pentru articole delicate si calcare usoara pe dos - Nu se recomanda uscarea la masina.
Femei / Tricouri, topuri

Camasa maneca scurta pentru femei matase naturala si tul brodat (3 Suisses Collection)

Femei / Tricouri, topuri
DESCRIERE - Subtila marca de feminitate datorata decolteului in V ornat cu dantela deasupra tulului brodat. - Lungime aprox. 65 cm - Disponibila in varianta fara maneci. - Magia matasii la atingerea pielii va va invalui intr-o stare de bine permanenta ! - Marimi de la 34 la 52. COMPOZITIE -Aceasta camasa cu maneca scurta este realizata 100% din matase. SFATURI DE INTRETINERE - Spalare la masina la 30 programul pentru articole delicate, stoarcere redusa, calcare usoara pe dos. - Inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.

Femei / Tricouri, topuri

Camasa cu maneca scurta pentru femei Tribo Soft (Tribo Soft)

Femei / Tricouri, topuri
DESCRIERE - Camasa cu maneca scurta - Decolteu in V - Benzi de dantela aplicate la guler si la baza manecilor - Funda din satin la guler - Finisaj cu tighel dublu la baza - Lungime aproximativ 63,5 cm - Combinatia de acrilic si clorofibra Rhovyl, fibra sintetica inovatoare, permite imbinarea confortului termic cu finetea, asigurandu-va caldura si o stare de bine de-a lungul intregii zile - Produs fabricat in Franta COMPOZITIE - Din cusaturi 1x1 43% clorofibra Rhovyl, 57% acrilic, cu exceptia variantei pe gri inchis 43% clorofibra Rhovyl, 32% acrilic, 25% poliester. SFATURI DE INTRETINERE - Se spala la masina la 40 programul pentru articole delicate pe dos cu articole care au culori similare, stoarcere moderata. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.
Femei / Tricouri, topuri

Camasa cu maneca scurta pentru femei Tribo Soft (Tribo Soft)

Femei / Tricouri, topuri
Oferiti-va catifealre calduroasa, suplete, fluiditate si contact agreabil pe piele din fibre naturale cu aceasta camasa cu maneca scurta realizata din lana si matase. DESCRIERE - Camasa cu maneca scurta - Tigheluri contrastante la guler si baza manecilor + funda contrastanta la guler (cu exceptia variantei pe negru ton pe ton) - Lungime aproximativ 62 cm - Realizata din cusaturi 1x1 dintr-un amestec de lana superwashed (un tratament special care pastreaza toate calitatile lanii dupa spalare) cu matase - Produs fabricat in Franta COMPOZITIE - 85% lana superwashed, 15% matase. SFATURI DE INTRETINERE - Se spala la masina la 30 la programul pentru articole din lana, stoarcere moderata, se calca usor pe dos. - Inalbire, curatare chimica si se usuca la masina interzise.

Vezi oferta tricouri, topuri,camasi /femei /click aici