dyfashion.ro

Laptop Lenovo ThinkPad E530


Laptop Lenovo ThinkPad E530 (Core i3-2370M, 15.6inch, 4GB, 500GB@7200rpm, nVidia GT 630M Optimus@2GB, USB 3.0, HDMI, FPR, Albastru) (Lenovo)



 Afacerea dvs. ar putea creste cu laptop-ul ThinkPad Edge E530 care are o imagine profesionala, mobilitate extrema si durabilitate.

Simplificat pentru mediul de afaceri, laptop-ul Lenovo ThinkPad Edge E530 este construit cu stil pentru intreprinderi in crestere. Laptop-ul este conceput pentru a maximiza productivitatea cu ajutorul caracteristicilor de varf adaptate la nevoile afacerii dvs., reducand apelarea la un personal IT dedicat.

Designul progresiv si capacul superior ofera un nivel sofisticat de personalizare pentru afacerea ta. Experimentati remarcabila functionalitate VoIP cu o camera web cu sensibilitate la lumina scazuta si tehnologia unica de reducere a zgomotului care elimina zgomotul facut de tastatura in timpul chat-ului video sau vocal. In plus, laptop-ul ThinkPad Edge E530 este usor si subtire, facand calatoriile dvs. frecvente mai confortabile.

 Performanta puternica utilizand:

 • Procesoare Intel Core din noua generatie;
 • Tehnologie Experience 3 consolidata pentru pornire rapida si durata de viata a bateriei imbunatatita;
 • Grafica mai rapida cu 80% cu ajutorul placii video nVidia GeForce GT 630M Optimus cu memorie dedicata 2GB;
 • Camera Web HD 720p integrata cu tehnologie pentru urmarirea fetei la rezolutie mare chiar si in medii de lumina slaba;
 • Lenovo Hard Disk Drive Performance Booster: testarea productivitatii prezinta crestere de 184% a performantelor Hard Disk Drive-urile sistemelor Lenovo versus Hard Disk Drive-urile sistemelor normale.

 Productivitate imbunatatita
ThinkPad Edge E530 ofera muncii dumneavoastra atat eficienta, cat si versatilitatea cu:

 Tehnologie Dolby Advanced Audio v2 pentru claritate audio crescuta pe aplicatiile VOIP si volum maxim;
 • Diverse moduri de apel pentru o experienta VOIP remarcabila;
 • Mod Private Internet Call cu microfon dual si claritate mai buna a inregistrarii audio cu caracteristicile anulare a ecoului si anulareaa zgomotului de fundal;
 • Port USB 3.0 care are competentele de transfer de date la o rata de zece ori mai mare decat USB 2.0;

Oferta Laptop-uri / click aici