dyfashion.ro

Pijamale barbati compuse din tricou si pantaloni

Pijama din catifea pentru barbati

Barbati / Pijamale barbati
Pijama de frumoasa calitate ce va ofera confort si netezime de catifea incredibile! DESCRIERE Pijama de catifea compusa din tricou cu guler tunisian si pantaloni: Tricou: guler tunisian, 3 nasturi sub fenta, maneca lunga. - Lungime aproximativ 78 cm - Pantalon: Pantaloni uni cu betelie elastica. - Finisaj cu bordura din elastan la guler si la mansete. - Marimi de la S la 3XL. COMPOZITIE - Aceasta pijama este realizata din catifea 80% bumbac, 20% poliester.

PIJAMALE BARBATI, VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI


Pijama cu dungi si maneca lunga

Barbati / Pijamale barbati
Dungile devin rebele, refuza regularitatea in culoare si grosime... Aceasta pijama din bumbac poate marturisi ! DESCRIERE - Pijama compusa din tricou si pantaloni Tricou cu maneca lunga : - Tesatura jerseu, dungi cu imprimeu - Borduri aplicate la decolteul rotund - Maneci lungi, finisaj cu tighel dublu - Baza dreapta cu finisaj tigheluri - Lungime aprox. 72 cm Pantaloni: - Tesatura jerseu uni - Talie elastica - Finisaj cu tighel dublu la baza piciorului - Lungime interioara aprox. 79 cm COMPOZITIE - Jerseu 100% bumbac


Pijama cu dungi din bumbac pur emerizat pentru barbati 

Confortul bumbacului pur emerizat si moale pentru aceasta pijama cu dungi. DESCRIERE Pijama cu dungi din bluza si pantaloni. - Bluza: guler plat deschis, maneci lungi cu manseta, 1 buzunar la piept + 2 placate cu in fata. - Lungime aprox. 76 cm - Pantaloni: betelie elastica, slit 1 nasture. - Lungime interioara: aprox. 82 cm. - Disponibila in varianta 65% poliester, 35% bumbac. COMPOZITIE - 100% bumbac foarte fin.


Pijama din satin pentru barbati

Barbati / Pijamale barbati
Satin elegant si usor de intretinut pentru aceasta pijama care aduce eleganta pana in mijlocul noptilor dumneavoastra. DESCRIERE - Aceasta pijama din satin neteda pe interior este compusa din bluza si pantaloni. Bluza cu guler plat deschis cu 1 buzunar la piept si 2 in fata - Maneci lungi decorate cu paspoal contrastant - Lungime 78 cm aproximativ. - Pantaloni drepti cu betelie elastica, 2 nasturi + slit - Lungime interioara 82 cm aproximativ. - COMPOZITIE - 83% poliester, 17% bumbac SFATURI DE INTRETINERE - Usor de intretinut, aceasta pijama din satin se spala la masina (40) si se calca la temperatura adaptata.

PIJAMALE BARBATI, VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI


Pantaloni cu imprimeu din tesatura tip panza pentru barbati

Barbati / Pijamale barbati
DESCRIERE - Tesatura tip panza - Croiala dreapta - Betelie cu elastic - Slit cu nasturi - Buzunar placat la spate COMPOZITIE - 100% bumbac SFATURI DE INTRETINERE - Se spala la masina la 40, se calca usor


1 comments:

Buna ziua ! As dori sa cumpar o pijama barbateasca din satin , dar nu gasesc un numar de contact ! Cum trebuie sa procedez ? Multumesc .