dyfashion.ro

Player Multimedia Egreat R300 Pro, Full HD



Player Multimedia Egreat R300 Pro, Full HD, 3D, Conversie 2D - 3D, Wireless, Realtek 1186DD (Egreat)



Scurta descriere
- Portul LAN RJ45/ethernet cu care este dotat playerul este gigabit (10/100/1000), însă cu versiunea de firmware curentă (ianuarie 2012) nu funcţionează decât 10/100. Acest lucru este datorat unei limitări a chipsetului Realtek, limitare care va fi ridicată într-un firmware ulterior.

- Pentru a vizualiza filme 3D, aveţi nevoie de un televizor 3D şi de ochelarii aferenţi. Media playerul nu are incluşi ochelari 3D. Media playerul este compatibil atât cu Televizoarele 3D cu "Active Shutter" cât şi cu cele cu polarizare.

- Playerului i se poate conecta o unitate externă BluRay Rom, de pe care poate reda BD25, BD50, MINI BD,sau BD ISO, inclusiv piste audio, video şi subtitrari multiple. Discurile BD encriptate nu pot fi redate!

- Playerului i se poate conecta o unitate DVD-Rom, de pe care poate reda DVD cu meniu, inclusiv D5/D9/D10/D18. DVDurile encriptate nu pot fi redate cu firmwareul curent, însă există posibilitatea ca ele să poată fi redate în viitor printr-un update de firmware.

- Browserul inclus nu poate afişa siteuri ce conţin Flash. Pentru a accesa astfel de siteuri, este recomandat  instalaţi şi să folosiţi browserul Dolphin.

- Nu se pot reda fişiere cu bitrate mare prin wireless, pentru astfel de fişiere vă recomandă, să folosiţi portul SATA sau cel USB 3.0

Oferta Playere Multimedia / click aici