dyfashion.ro

Seturi Lenjerie Intima Passion & LivCo

Blanca (Passion)

Seturi Lenjerie Intima
Un set de lenjerie intima pe cat de senzual pe atat de provocator si incitant. Combinatia de materiale folosita se intrepatrunde intr-o maniera incitanta pentru a pune in valoare formele. Bretelele sutienului cat si portjarierul inclus au un plus de culoare prin prezenta rosului aprins. Mini jupa cu talie inalta este mulata pe corp si prezinta ca terminatie un volanas discret. Chilotul tanga este inclus.



Amaya (Passion)

Seturi Lenjerie Intima
Set de lenjerie intima ideal femeilor provocatoare si in cautare de inedit. Sutienul este confectionat din voal alb si prezinta un decupaj la nivelul sanilor. Accesorizat cu doua fundite albe din satin, se ataseaza dupa gat pentru o sustinere mai buna. Chilotul asortat perfect sutienului, este de asemenea decupat in zona din fata si accesorizat cu o fundita alba. Produsul este disponibil in 3 culori: alb, negru si rosu.

Carley (Passion)

Seturi Lenjerie Intima
Setul Carley este compus din 2 piese superbe ce contin un top negru confectionat dintr-un material foarte fin si dintr-o dantela neagra cu motive florale care da un efect spectaculos decolteului fiind amplasata pe mijloc. Partea de baza este conturata printr-un volanas negru din satin iar chilotul tanga este asortat cu topul. Produsul este disponibil pe negru si pe alb.


Cynthia (Passion)

Seturi Lenjerie Intima
Set lenjerie intima din doua piese ce contine sutien si chilot, ambele cu decupaje si decorate cu banda aurie.

Oferta Seturi Lenjerie Intima / click aici



Pinky (Avanua)

Seturi Lenjerie Intima
Rozul este culoarea feminitatii jucause si delicatetei. Acest frumos babydoll este atat delicat si jucaus cat si provocator si incitant. Datorita croielii mulate pe corp si materialului de plasa foarte fina, pune foarte bine in valoare un corp bine lucrat si tonifiat.


Strap Hearts (LivCo)

Seturi Lenjerie Intima
Set de lenjerie intima extrem de interesant si incitant, creat pentru femeile indraznete si senzuale. Sutienul triunghi cat si chilotul string sunt confectionate din plasa rosie ce este decorata cu inimioare din material, ce pun la incercare imaginatia.



Kissable Hearts (LivCo)

Seturi Lenjerie Intima
Set de lenjerie intima senzual si romantic ideal pentru serile fierbinti in doi. Topul tip bustiera este confectionat din plasa rosie imbinata cu voal negru ce are un print cu inimioare iar chilotul string cat si fusta inclusa in set, se asorteaza topului intocmai.