dyfashion.ro

Televizor Plasma Samsung 51inch PS51E6500, Ful HD

 

Schimbaţi-vă stilul de viaţă cu un televizor Samsung cu plasmă. Vizionarea nu va mai fi niciodată aceeaşi, datorită unei calităţi superioare a imaginii oferite de Real Black Pro, efecte 3D incredibile şi un aspect sofisticat, care completează orice setare Cu puternica funcţionalitate Smart TV, puteţi beneficia de aplicaţii Smart Hub, discuţii Skype şi altele. Conectivitatea excelentă permite accesarea tuturor dispozitivelor dvs. multimedia prin intermediul unei game de intrări. Iar cu un design premium negru titan uluitor de subţire, cu suport metalic pătrat, veţi fi fericit să luaţi acasă un televizor cu plasmă.


Descoperiţi Smart TV

Utilizaţi o gamă de caracteristici versatile cu cea mai recentă funcţionalitate Smart TV şi un multitasking puternic dual-core pentru aplicaţii Smart Hub, navigare pe Web, conversaţii prin Skype şi altele. Cele trei servicii noi de divertisment Samsung - Fitness, Copii şi Family Story - vă ajută să faceţi exerciţii fizice, să amuzaţi şi să-i educaţi pe copii, precum şi să împărtăşiţi momente speciale. Descoperiţi o experienţă de vizionare mai inteligentă în livingul dvs. 


 Partajaţi şi accesaţi toate sistemele multimedia şi dispozitivele
Vizionaţi orice conţinut cu uşurinţă, datorită conectivităţii avansate. Funcţionalitatea Wi-Fi şi AllShare Play încorporată permite accesul fără fir la dispozitive, fără a necesita echipamente precum un adaptor LAN fără fir sau cabluri Ethernet. De asemenea, puteţi accesa clipuri video, muzică şi fotografii din spaţiul de stocare USB cu ajutorul ConnectShare Movie, care vă permite să vizionaţi la televizor conţinutul pe care anterior eraţi nevoit să-l urmăriţi la PC. Trei intrări HDMI înseamnă că puteţi beneficia la maximum şi de divertisment remarcabil la rezoluţie Full HD. Eliberaţi conţinutul multimedia cu o tehnologie mai bine conectată.


Vezi oferta de Plasma TV click aici