fashiondays.ro

Camasi Catalin Botezatu / Modele noi 2013

Camasi Barbati

Camasa in (Catalin Botezatu)

Camasi Barbati
Pentru un inceput de toamna tarzie, iti propunem o camasa smart casual realizata din in. Simplitatea materialului este completata de culorile savante, dar si de accesorizarea ingenioasa: gulerul tunica este realizat din bumbac cadrilat, asemeni fentei personalizate.O atentie maxima s-a acordat detaliilor create special pentru tine: butoniere in contrast cromatic, asemeni nasturilor cusuti cu ata in contrast. O alegere perfecta pentru intalnirile cu prietenii sau pentru deja faimosul “casual Friday”. Un produs disponibil in patru culori, realizat din in si fabricat in Romania.
Camasi Barbati

Camasa barbati (Catalin Botezatu)

Camasi Barbati / Vezi oferta / click aici
Wow! Acum poti avea soarele in garderoba ta! Alege o camasa semnata Catalin Botezatu in cea mai intensa culoare a verii: galben! Cu aplicatii in carouri, aceasta camasa promite sa te scoata in evidenta in orice situatie. O poti asorta cu usurinta la pantaloni scurti sau lungi, casual sau mai eleganti. Produsul este este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 60% bumbac, 40% poliester.

Camasi Barbati

Camasa barbati (Catalin Botezatu)

Camasi Barbati
Wow! Acum poti avea soarele in garderoba ta! Alege o camasa semnata Catalin Botezatu in cea mai intensa culoare a verii: galben! Cu accesorii si aplicatii contrastante, buzunar si broderie cu monograma pe piept, aceasta camasa promite sa te scoata in evidenta in orice situatie. O poti asorta cu usurinta la pantaloni scurti sau lungi, casual sau mai eleganti. Produsul este este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 60% bumbac, 40% poliester

Camasi Barbati

Camasa Barbati (Catalin Botezatu)

Camasi Barbati
Ai vrea sa optezi pentru un look casual si relaxat? Noua camasa semnata Catalin Botezatu este perfecta pentru tine! Carourile sunt mereu in voga, mereu reinventate si mereu prezente pe podiumurile prezentarilor de moda. Asa ca trebuie sa alegi si tu un model intr-o culoare neutra, usor de asortat la jeans si/sau tricou. Produs fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 68% bumbac 29% poliester 3% elastan.

Camasi Barbati

Camasa barbati (Catalin Botezatu)

Camasi Barbati / Vezi oferta / click aici
Camasile cu guler inalt sunt un \'must have\' datorita masculinitatii si elegantei emanate. Acest model de camasa este recomandat la un costum elegant, fara a va mai incorseta cu cravate sau alte accesorii inutile. De asemenea, ea poate trece catre linia sport eleganta prin asocierea cu un pantalon simplu. Este o camasa care a fost creata sa va ajute la ocazii speciale.Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 100% bumbac.

Camasi Barbati

Camasa barbati (Catalin Botezatu)

Camasi Barbati
Un model de camasa clasica, recomandat la un costum elegant. De asemenea, ea poate trece catre linia casual prin asocierea cu un pantalon simplu sau, de ce nu, cu un jeans. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 100% bumbac.