dyfashion.ro

Incaltaminte pentru copii / BACK to SCHOOL!

 
BACK to SCHOOL!
,,Scoala incepe in curand si deja ne gandim la toate cele necesare . Va propunem o gama larga de incaltaminte pentru copii, diverse modele de pantofi ,ghete si cizme atat pentru fete cat si pentru baieti.  Pantofi eleganti si sport ce ofera confort si siguranta picioruselor  copiilor, iar ghetutele protejeaza picioarele pe timp racoros si ploios.


Pantofii Alicia pentru fete

sunt ideale de a fi purtate la scoala, datorita pielii moale ce lasa piciorul sa respire. Pantofii sunt eleganti cu talpa joasa, prevazuti cu bareta cu scai ce permite incaltarea rapida si usoara.


OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI


Pantofii sport Biom Lite 

sunt usori, au talpa flexibila si aderenta. Acesti pantofi sunt ideali pentru sport  fiind confectionati din materiale naturale si moi.

 




 Ghete  pentru fete

protejeaza si ofera confortul maxim. Sunt  elegante prevazute cu cureluse si  fermoar pentru o fixare usoara sunt ideale pentru a fi purtate zilnic .






Pantofii Junior Street casual

stilati , prevazuti cu siret  colorat,confectionati din  piele naturala  ce lasa piciorul sa respire, se potrivesc  ideal baietilor moderni.


Colectia incaltaminte pentru copii  este conceputa pentru relaxarea piciorului in timpul mersului, permite piciorul sa se miste natural, fapt care duce la dezvoltarea treptata a muschilor. Asigura in confort maxim piciorului in crestere.


Pantofii sport baieti 

 moderni, deosebiti prin design pe care il au , confectionati din piele rezistenta, moale sunt usori de purtat.



Cizmele Bendix Junior  pentru copii

stilate , confortabile, prevazute  cu fermoar pe  partea interioara pentru o fixare perfecta.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI