dyfashion.ro

iPhone 5S proiectat cu o meticulozitate si o precizie specifica Apple

iPhone 5S
Priveste Inainte

iPhone 5S este proiectat pana la cele mai mici detalii cu o meticulozitate si o precizie specifica Apple. Nu este doar un produs care demonstreaza de ce e capabila tehnologia. Este ceva ce e util din punct de vedere tehnologic. Nu este doar ceea ce urmeaza, ci si ceea ce ar trebui sa urmeze.


Tehnologie de varf
Cipul este creat pe o arhitectura de 64 biti. Este primul de acest fel existent pe piata smartphone-urilor. iPhone 5S integreaza un senzor de aprenta, o camera foarte precisa si un sistem de operare creat efectiv pentru arhitectura de 64 biti.
Proiectat cu meticulozitate si precizie
iPhone 5S este creat cu o precizie la nivel de micron. Se vede in tot designul sau cata grija s-a acordat fiecarui element din compozitia sa. Aluminiul si sticla sunt combinate armonios, in butonul Home este introdus pentru prima data un cristal de safir. Acelasi cristal se gaseste si ca protectie pentru camera iSight. Designul si constructia la acest nivel sunt fara precedent. Ca rezultat, iPhone 5S arata si se simte mai subtire si mai usor. Este disponibil in trei tonuri de culoare: Gold, Silver si Space Gray.
iPhone 5S
Touch ID - Amprenta ta, iPhone-ul tau
Iti verifici iPhone-ul de cateva zeci de ori pe zi, probabil si mai mult. Te incetineste faptul ca trebuie sa introduci de fiecare data o parola. Dar o faci in continuare deoarece nu vrei ca nimeni altcineva sa aiba acces la iPhone-ul tau. Cu noul iPhone 5S deblocarea telefonului este mai usoara si mai rapida si poate putin mai futurista. Touch ID este o tehnologie integrata in iPhone 5S care dispune de un senzor de amprenta pentru a te identifica.
 
 iPhone 5S disponibil in cantitate limitata click aici

Trebuie doar sa atingi butonul Home si telefonul tau se deblocheaza. Este un mod extrem de convenabil de a debloca telefonul. Amprenta ta iti permite sa aprobi si cumparaturile facute in iTunes Store, in App Store si in iBooks Store, ca sa nu fie nevoie sa iti introduci parola. Touch ID iti citeste amprenta foarte usor, sub orice unghi. Acesta inseamna ca nu conteaza cum va tineti telefonul, acesta este capabil sa iti citeasca amprenta si stie cine esti.
Si deoarece Touch ID te lasa sa inregistrezi mai multe amprente, iti recunoaste chiar si oamenii in care ai incredere.
iPhone 5S
Cipul A7 - iPhone 5S - primul smartphone pe 64 biti
Exista smartphone-uri rapide, dar exista si smartphone-uri mult mai rapide. Noul cip A7 iti ofera o viteza CPU si grafica de pana la 2 ori mai mare decat precedentul cip A6. Chiar si mai impresionant este faptul ca iPhone 5S este primul smartphone care sa integreze arhitectura pe 64 de biti - o arhitectura intalnita pana acum doar in calculatoarele desktop. Toate acestea nu ingreuneaza telefonul in nici un fel, acesta pastrandu-si profilul subtire. Datorita faptului ca iOS 7 a fost creat special pentru arhitectura de 64 de biti, acesta este capabil sa profite de cipul A7.

A7 suporta OpenGL ES versiunea 3.0 pentru a-ti oferi grafica extrem de complexa si detaliata posibila pana acum doar pe computere Mac, PC-uri si console de jocuri. Diferenta este uimitoare. In orice lume virtuala a jocurilor, texturile si umbrele arata mult mai apropiate de realitate. Lumina soarelui este reflectata de apa. Intreaga experienta arata mult mai realist.
 iPhone 5S disponibil in cantitate limitata click aici

iOS 7 si toate aplicatiile integrate sunt optimizate pentru cipul A7. Aplicatia de camera este un exemplu extraordinar. Aceasta profita din plin de inovatiile cipului A7 pentru a-ti oferi un autofocus de doua ori mai rapid, capturi mult mai rapide si mai multe cadre pe secunde la filmari. Te gandesti probabil ca odata cu aceste cresteri de performanta durata de viata a bateriei va avea de suferit. Aceasta nu sufera deloc modificari, deoarece A7 a fost proiectat pentru a fi extrem de econom in consumul sau de energie.
iPhone 5S
Coprocesorul M7 - nivel inalt de eficienta
Noul coprocesor M7 este ca un ajutorul pentru cipul A7. Este creat special pentru a masura datele din accelerometru, giroscop si busola - un proces de care ar trebui in mod normal sa se ocupe cipul A7.  M7 este mult mai eficient la aceasta operatie. Acum aplicatiile de fitness pot cere date direct din coprocesorul M7 fara sa ceara constant date din cipul A7. Astfel iPhone 5S consuma mult mai putina baterie in astfel de aplicatii.
M7 stie cand mergi, cand fugi sau chiar si cand conduci. De exemplu, aplicatia Maps se schimba de la condus la mers cu navigatie atunci cand te opresti din condus si iti continui drumul pe jos. Din moment ce M7 isi da seama cand te afli intr-un vehicul, telefonul iPhone 5S nu iti va cere sa te conectezi la retelele Wi-Fi pe langa care treci. Daca telefonul tau sta pe loc, ca si atunci cand dormi, M7 reduce frecventa ping-urilor in retea pentru a conserva baterie.
iPhone 5S
Camera iSight - o camera buna a devenit excelenta
iPhone 5S se bucura de tehnologii extrem de avansate create special pentru partea de hardware si software a camerei iSight. In acest fel oricine, oriunde s-ar afla poate face poze extraordinare oricand. Este mult mai usor sa inveti iPhone-ul cum sa faca o poza excelenta decat sa inveti un om sa fie un fotograf expert.
 
iPhone 5S
Camera FaceTime HD
Cand nu poti fi prezent personal, macar poti fi prezent pe ecran. Imparte vesti bune cu un prieten sau spune-i "noapte buna" unei persoane apropiate care se afla pe drum cu un apel video FaceTime. Noua camera FaceTime HD integrata in iPhone 5S dispune de un senzor cu pixeli mai mari si iluminare din spate astfel incat zambetul tau va lumina orice camera indiferent de gradul de iluminare din jurul tau. Si datorita faptului ca poti face si apeluri audio, discutia ta nu e nevoie sa fie fata in fata.
 iPhone 5S disponibil in cantitate limitata click aici