fashiondays.ro

Lenjerie sexy > Body sexy

Body sexy

Lenjerie mireasa Luiza teddy white (Obsessive)

Body sexy
Un body foarte sexy ajustabil dupa gat si in partea din spate cu o frumoasa broderie ce imbraca sanul.  Sexy; seducatoare; senzuala; o adevarata zeita a pasiunii. O lenjerie sexy extrem de indrazneata si de atractiva; alegerea femeii moderne si cuceritoare. Contine: 90% polyester; 10% spandex



Body sexy

Lenjerie sexy Virgin body (Passion)

Body sexy
Body ajustabil la spate si dupa gat confectionat din lycra lucioasa si plasa cu broderie.


BODY-URI EROTICE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

Body sexy

Lenjerie sexy 25036 (Pink Lipstick)

Body sexy
Body provocator de culoare galben fosforescent. Compozitie material: 92%nylon.8%spandex.





Body sexy

Lenjerie sexy Avis (J4G)

Body sexy
Body confectionat din voal fin si broderie. Croiala atipica; senzuala; se combina cu delicatetea voalului si cu rafinamentul broderiei pentru un efect incendiar.





Body sexy

Lenjerie sexy Berta (J4G)

Body sexy
Body sexy cu portjartier atasat si ajustabil confectionat din voal fin. Poate fi accesorizat cu dres asortat din categoria Dresuri .





Body sexy

Lenjerie sexy 321180 black (ReneRofe)

Body sexy
Set format din top cu portjartier ajustabil si chilot tanga confectionate din dantela. O lenjerie sexy si seducatoare; extrem de eleganta. O alegere indrazneata si rafinata; o combinatie de croiala si dantela care iti pune in evidenta gustul desavarsit si personalitatea incendiara.



Body sexy

Lenjerie sexy 502035 (ReneRofe)

Body sexy
Body provocator din tul transparent cu portjartier ajustabil; care te transforma intr-o ispita senzuala. O croiala incendiara; extrem de sexy; care se combina perfect cu materialul special; un tul transparent seducator si imbietor. Alegerea femeii cu stil; careia ii place sa surprinda si sa cucereasca. Poate fi accesorizat cu dres asortat din categoria Dresuri .

BODY-URI EROTICE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
Body sexy

Lenjerie sexy Lexie (J4G)

Body sexy
Body sexy confectionat din lycra usor lucioasa si elastica cu detalii metalice. O lenjerie speciala pentru o femeie senzuala. Lexie este un body care pune in evidenta linia perfecta a trupului. O alegere indrazneata; special pentru o femeie moderna.