dyfashion.ro

Babydoll Livia Corsetti

Lenjerie sexy

Babydoll Stella (Livia Corsetti)

Lenjerie intima > Babydolls
Babydoll confectionat dintr-un material usor lucios, decorat cu volanase ce imbraca senzual cupele si tul transparent cu broderie. Eleganta si stil: atu-urile de care ai nevoie in serile speciale!





Lenjerie sexy

Babydoll Hianta (Livia Corsetti)

Lenjerie intima > Babydolls
Babydoll provocator, cu o crapatura sexy si un sirag de flori ce decoreaza partea din fata, intr-un mod inedit. Poarta aceasta piesa in serile romantice, si vei atrage privirile ca un magnet.




Lenjerie sexy

Babydoll Ayumi (Livia Corsetti)

Lenjerie intima > Babydolls
Nuanta romantica a acestui babydoll impreuna cu senzualitatea modelului, te vor transforma in regina serii! Vei primi chilotul tanga asortat pentru a te bucura pe deplin de o tinuta de invidiat! Compozitie: 100% Poliester

Oferta Lenjerie intima > Babydolls /click aici


Lenjerie sexy

Babydoll Fiama (Livia Corsetti)

Lenjerie intima > Babydolls
Jocul transparentelor si al seductiei este definit de acest babydoll negru-rosu, cu broderie dantelata ce decoreaza cupele.Chilotul tanga asortat vine in completarea acestei piese care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta! Compozitie: 90% Poliamida, 10% Elastan



Lenjerie sexy

Babydoll Ceres (Livia Corsetti)

Lenjerie intima > Babydolls
Babydoll fin si elegant,dintr-un material care se muleaza perfect pe corp, punand in evidenta liniile feminitatii. Broderia dantelata ce infrumuseteaza cupele si partea de jos adauga un plus de romantism acestei tinute pentru serile speciale.




Lenjerie sexy

Babydoll Astarte (Livia Corsetti)

Un babydoll cate te face fermecatoare si sexy.Poarta-l impreuna cu chilotul tanga asortat si te vei bucura de seri cu totul speciale!