fashiondays.ro

Bluze elegante cu maneca lunga

Bluza confortabila, rosie, cu cusaturi decorative

Bluze dama / Bluze cu maneca lunga
Bluza confortabila, rosie, din fibre sintetice si vascoza. Are maneca lunga si se remarca prin cusaturile decorative de pe piept. Are decolteul la baza gatului si este potrivita tinutelor casual si office.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Bluza trendy, vernil-negru, cu buzunare si dantela

Bluze dama / Bluze cu maneca lunga
Bluza trendy in doua culori: vernil-negru, din vascoza si spandex. Are maneca trei sferturi, evazata, cu manseta neagra. Se remarca prin cele doua buzunare decorate cu dantela cu model floral. Are decolteul tip barcuta si este potrivita tinutelor mai deosebite.



Bluza eleganta, neagra, cu volane si strasuri pe decolteu

Bluza eleganta cu maneca lunga, neagra, din vascoza si spandex. Are decolteul rotund, cu volane si strasuri rafinate. La spate are o crapatura, prinsa cu o fundita delicata. Potrivita tinutelor speciale si office.




Bluza eleganta, bej, cu dantela neagra

Bluze dama / Bluze cu maneca lunga
Bluza eleganta cu maneca lunga, bej, din vascoza si spandex. Are decolteul rotund si se remarca prin dantela neagra, cu model floral din partea superioara. Potrivita tinutelor speciale si office.




Bluza originala, cu imprimeu violet-albastru

Bluze dama / Bluze cu maneca lunga
Bluza originala, din vascoza, cu maneca lunga si imprimeu violet-albastru. Are decolteul rotund, drapat si este potrivita tinutelor casual.





Bluza confortabila, galbena, cu cusaturi decorative

Bluza confortabila, galbena, mulata, din fibre sintetice si vascoza. Are maneca lunga si se remarca prin cusaturil