dyfashion.ro

Camasi office cu maneca lunga

Camasa eleganta de culoare alba, cu accesorii metalice

Camasi femei / Camasi office
Camasa eleganta de culoare alba, cu maneca lunga, incheiata cu capse metalice aurii si cu colturile gulerului imbracate in metal.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Camasa eleganta de bumbac, de culoare lila

Camasi femei / Camasi office
Camasa eleganta cu maneca lunga, de culoare lila. Se incheie cu nasturi pana la bust si are o cravata decorativa sustinuta de trei fundite. Foarte potrivita pentru o tinuta eleganta de birou.




Camasa eleganta, cu maneca lunga, de culoare alba

Camasa eleganta, cu maneca lunga, de culoare alba. Gulerul si mansetele sunt din piele ecologica, de culoare neagra. Se inchide cu capse metalice, aurii si este potrivita tinutelor office si elegante.




Camasa eleganta de bumbac, de culoare gri inchis

Camasi femei / Camasi office
Camasa eleganta cu maneca lunga, de culoare gri inchis. Se incheie cu nasturi pana la bust si are o cravata decorativa sustinuta de trei fundite. Foarte potrivita pentru o tinuta eleganta de birou.




Camasa eleganta, cu maneca lunga, de culoare roz

Camasi femei / Camasi cu maneca lunga
Camasa office eleganta cu maneca lunga, de culoare roz. Gulerul si mansetele sunt din piele ecologica, de culoare neagra. Se inchide cu capse metalice, aurii si este potrivita tinutelor office si elegante.




Camasa office, eleganta, de culoare bleu

Camasi femei / Camasi cu maneca lunga
Camasa eleganta, cu maneca lunga, din bumbac, in dungi fine, verticale, de culoare bleu. Este cambrata si se inchide cu nasturi. Alegerea potrivita pentru o tinuta office eleganta.




Camasa clasica, cu maneca lunga, din bumbac, de culoare alba

Camasi femei / Camasi cu maneca lunga
Camasa clasica, cu maneca lunga, din bumbac, de culoare alba. Este cambrata pe corp si se inchide cu nasturi. Este o camasa clasica, perfecta pentru orice ocazie, un element esential in garderoba unei femei.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI