fashiondays.ro

Pantofi de dama -Colectie noua 2014

Pantofi de dama Black

Pantofi de dama Magnus din piele naturala intoarsa cu toc mediu. Extrem de eleganti,se potriveste atat unei tinute business indraznete, cat si uneia de seara.




 

Pantofi de dama blue Veronica

Pantofi de dama blue Veronica din piele naturala de vitel, bot ascutit, toc inalt si funda decorativa. Sunt ideali pentru un look feminin, usor retro. Nu vei avea nicio problema in a transforma tinuta de la birou intr-una de cocktail purtand acest tip de incaltaminte. Ii poti asorta cu geanta, care poate avea aceeasi nuanta a pielii.

Oferta Pantofi de dama / click aici

Pantofi de dama brown Work Day

Pantofi de dama brown Work Day confectionati din piele naturala de vitel, cu insertie de piele animal print si curea fina decorativa.  Pentru zilele aglomerate, presarate cu multe intalniri si deplasari de la birou, CONDUR by alexandru va pune la dispozitie pantofii Work Day. Sunt foarte comozi datorita tocului stabil, si pot fi purtati atat la serviciu, cat si la o intalnire de afaceri sau un eveniment.

Pantofi de dama grey Matter

Pantofi de dama grey Matter confectionati din material lucios cu botul ascutit si tocul mic. Pasii ii sunt purtati astfel, prin locuri putin cunoscute, iar in mijlocul vegetatiei luxuriante si a parfumului hipnotic al florilor, femeia isi poate gasi leaganul secret care sa o poarte catre o alta dimensiune. Colectia CONDUR by alexandru este o oferta de vacanta continua, incaltamintea pe care o porti fiindu-ti complice si ducandu-te oriunde doresti.

Pantofi de dama black Lemon

Pantofi de dama black Lemon confectionati din piele intoarsa naturala, cu bareta in jurul gleznei si tocul mediu. Cerul nu mai este o limita, iar umbrela magica o inalta deasupra cladirilor gri si a ploilor calde cernute de norii razleti. Zborul sau este propulsat de energia emanata de culoarea anului 2012 atent integrate in design, pentru contraste placute vizual si definitorii pentru perioada verii. 

Pantofi farina Style

Pantofi Style din piele naturala, cu platforma, peep toe si toc inalt. Colectia aduce in centrul atentiei noi modele de pantofi, menite sa te poarte pe trasee imaginare, pline de farmec si mister. Ideale pentru o iesire intr-un club elegant cu prietenii, se asorteaza perfect cu o tinuta eleganta-chic.

Oferta Pantofi de dama / click aici

Pantofi de dama Vogue

Pantofi print Vogue din piele naturala, cu platforma si toc inalt. Colectia aduce in centrul atentiei noi modele de pantofi, menite sa te poarte pe trasee imaginare, pline de farmec si mister. Ideale pentru o iesire intr-un club elegant cu prietenii, se asorteaza perfect cu o tinuta eleganta-chic.

Pantofi silver Time

Pantofi Time din piele naturala, cu platforma si toc inalt. CONDUR by alexandru colectia aduce in centrul atentiei noi modele de pantofi, menite sa te poarte pe trasee imaginare, pline de farmec si mister. Elegante si moderne se potrivesc atat tinutelor office asortate cu geanta din acelasi tip de piele, cat si celor casual, cu imbinari de mai multe nuante si texturi.