dyfashion.ro

ITGalaxy-Tehnologie pe placul tau



Pentru pasionatii de inalta tehnologie vreau sa pun accentul in acest articol pe cateva stiri foarte proaspete despre IT Galaxy un magazin serios care se respecta pe sine si pe clientii sai.
Daca nu ati aflat inca,IT Galaxy s-a mutat intr-un sediu nou ,noua  adresa fiind Str Turturelelor, nr 52, sector 3, Bucuresti.Ca punct de reper intre Piata Alba Iulia si Unirii foarte aproape de B-dul Unirii,o zona ultracunoscuta si centrala a Bucurestilor.

IT Galaxy isi respecta asadar blazonul de magazin de top si incearca sa fie mereu cat mai aproape de clientii sai.
La capitolul nouatati despre IT Galaxy pot adauga si noul design al site-ului ITGalaxy - Tehnologie pe placu tau . M-a surpins eleganta si noul stil al site-ului pe care poti naviga extrem de usor prin sectiuni  si poti ajunge facil la produsele dorite.

In aceasta perioada de sfarsit de an vanzarile cresc pe segmentul electornice –electrocasnice  destul de semnificativ iar IT Galaxy vine cu oferte de pret tentante.Eu voi astepta celebrul Black Friday,ziua cea mare a preturilor mici,sa vad cu ce promotii interesante va iesi pe piata IT Galaxy.Tintesc un laptop si un televizor LED cu diagonal de peste 1 m , full hd.

Mai pot spune cateva lucruri foarte bune despre IT Galaxy din propria mea experienta de comparator.Eu prefer in marea majoritate a cazurilor sa–mi achizitionez produsele de care am nevoie de pe internet.IT Galaxy este unul dintre magazinele mele preferate deorece are preturi mai mici decat concurenta si intodeauna am fost multumit de produsele cumparate de la ei.Livrarea produselor se face in timp util fara probleme.Daca sunteti in criza de timp asa cum sunt eu , varianta comenzii online este cea mai buna optiune

Daca aveti probleme cu anumite produse nu trebuie sa va faceti griji,deoarece IT Galaxy are o echipa profesionista mereu la dispozitia clientilor sai si o retea de service-uri bine pusa la punct.
Totusi produsele comercializate de IT Galaxy sunt de foarte buna calitate iar mie nu mi s-au intamplat astfel de probleme cu nici unul din produsele achizitionate de la ei .
Asadar tehnologia la indemana tuturor la IT Galaxy .Totul la un click distanta !