fashiondays.ro

Jachete si paltoane dama

Jacheta eleganta, de culoare crem, cu guler tip tunica

Jachete si paltoane dama / Jachete de toamna-iarna
Jacheta eleganta, de culoare crem, cu guler tip tunica. Nasturii sunt ascunsi si este prevazuta cu un sistem de inchidere inedit. Modelul clasic este potrivit tinutelor office.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Jacheta eleganta, bej, cambrata, cu fermoare

Jachete si paltoane dama / Jachete de toamna-iarna
Jacheta eleganta, bej, din piele sintetica, cambrata. Are gulerul inalt si se inchide petrecut cu fermoar auriu in stanga. Buzunarele sunt prevazute cu fermoar si este potrivita tinutelor office sau unor ocazii mai speciale.

Jacheta matlasata, rosie, cu gluga si fermoar

Jacheta matlasata, rosie, din fibra sintetica, cu gluga decorata cu o fundita. Este captusita, are mansetele si baza elastice si se inchide cu fermoar. Potrivita tinutelor casual de toamna-iarna.

Trenci negru din tercot, modern, cu nasturi si curea

Jachete si paltoane dama / Trenciuri
Trenci negru din tercot, pentru o tinuta moderna, cu doua randuri de nasturi si curea. Are guler rasfrant, prins cu o copca de tip mos si baba, buzunare laterale aplicate si unul pe piept, epoleti si catarame la maneci. Potrivit tinutelor sic.

Pardesiu elegant, cambrat, de culoare rosie

Jachete si paltoane dama / Pardesie
Pardesiu elegant, cambrat, de culoare rosie. Se remarca prin gulerul care se continua cu un rand de nasturi. Modelul deosebit este potrivit oricarui tip de silueta. Este alegerea potrivita pentru a completa tinutele de toamna- iarna.

Palton elegant cu guler de blana, de culoare bej

Palton elegant de stofa, cu guler de blana detasabil, de culoare bej. Este incheiat cu doua randuri de nasturi si are un cordon lat, cu catarama metalica.

Palton elegant de stofa, de culoare gri

Jachete si paltoane dama / Paltoane
Palton incheiat cu nasturi mari, cu cordon in talie si buzunare verticale. Are gulerul asemanator unei esarfe care se prinde intr-o parte.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI