dyfashion.ro

Placa de baza GIGABYTE GA-B75M-D3H

Oferta Componente PC

Promotie Placa de baza GIGABYTE GA-B75M-D3H, Intel B75, LGA1155, DDR III, PCI-E 16x 3.0, SATA III, USB 3.0 (GIGABYTE)

Placi de baza 
Oferta Componente PC / click aici

 Ultra Durable 4 - alegeţi o placă de bază Ultra Durable

Plăcile de bază GIGABYTE Ultra Durable™ 4 sunt dotate cu o gamă de tehnologii exclusive ce garantează clienţilor cea mai bună protecţie pentru PC-ul lor, având caracteristici constructive ce previn cele mai comune defecţiuni pe care le întâlnesc utilizatorii în viaţa de zi cu zi.

Oferta Componente PC
PCB cu 2X Cupru

Design-ul GIGABYTE Ultra Durable™ 4 foloseşte de 2X mai mult cupru faţă de o placă de bază tradiţională, atât pentru stratul de alimentare cât şi pentru cel de masă, scăzând astfel dramatic temperatura sistemului prin disiparea mai eficientă a căldurii din zonele critice ale plăcii de bază, cum ar fi zona de alimentare CPU, prin tot PCB-ul. GIGABYTE Ultra Durable™ 4 scade de asemenea impedanţa PCB cu până la 50%, ceea ce ajută la reducerea pierderilor electrice şi la coborârea şi mai mult a temperaturii componentelor. Un design cu 2X Cupru îmbunătăţeşte calitatea semnalului şi reduce EMI (Electromagnetic Interference – interferenţele electromagnetice), oferind o mai bună stabilitate a sistemului şi permiţând margini mai bune pentru overclocking.

Protecţie la umiditate

Noul PCB fabricat cu sticlă
Prin folosirea unui nou material pentru PCB ce reduce spaţiul dintre ţesăturile de fibră, tehnologia Glass Fiber PCB face ca umezeala să pătrundă foarte greu în comparaţie cu PCB-urile tradiţionale ale plăcilor de bază. Astfel se oferă o protecţie mult mai bună împotriva scurt-circuitelor şi defecţiunilor sistemului cauzate de lucrul în condiţii de umiditate.

Circuite integrate cu rezistenţă ESD crescută

Toate plăcile de bază GIGABYTE Ultra Durable™ 4 folosesc microcipuri IC de foarte bună calitate ce au o rezistenţă crescută la descărcările electrostatice (ESD) faţă de implementările IC tradiţionale. Plăcile de bază GIGABYTE Ultra Durable™ 4 folosesc IC-uri cu nivele de rezistenţă ESD de până la 3 ori mai mari faţă de IC-urile tradiţionale. Aceasta ajută la o mai bună protecţie a plăcii de bază, a componentelor sale şi a PC-ului în general împotriva potenţialelor defecţiuni cauzate de electricitatea statică, o ameninţare comună pentru PC-urile de azi.

 Suport unic onboard mSATA SSD

Seria de plăci de bază GIGABYTE 7 este dotată cu un slot mSATA onboard ce permite integratorilor DIY să beneficieze de tehnologii avansate bazate pe SSD cum ar fi Intel® Smart Response şi Intel® Rapid Start. Instalarea unui mSATA SSD accesibil şi de capacitate mică direct pe placa de bază îmbunătăţeşte performanţele PC-ului datorită unui timp de răspuns general mai bun, unui timp mai scurt de boot şi a unor timpi mai reduşi pentru resume.

 Oferta Componente PC / click aici