fashiondays.ro

Pulovere tricotate colectia de toamna iarna La Femme 2013

Pulover tricotat corai 1195C

Pulovere tricotate
Pulover tricotat corai 1195C, model din colectia de toamna iarna La Femme 2013. Puloverul are fata tricotat si are un fir lame, usor lucios care-i da un aspect elegant. Modelul este cu maneca scurta si are spatele din voal, decolteu rotund. Pulover care-l recomanda in aceasta toamna cu o pereche de pantaloni scurti. Vezi si cum la asortat si Alexandra in tinuta aleasa de ea. Compozitie: 45 % bumbac, 40 % acril, 15 % poliester Material: fire din bumbac amestecate cu fibre sintetice, Lungime: 66 cm mijloc spate, Produs import Franta.

Pulover femei orange online 1134

Pulovere tricotate
Pulover femei orange online 1134, model din colectia La Femme toamna iarna 2013. Puloverul are un fir foarte fin usor lucios, tricotat lejer. Moldeul are anchior si pe fata si pe spate cu o torsada care se continua din anchior. Maneca puloverului este larga, model fluture si partea de jos are un patent lat. Incearca si tu acest model care avantajeaza orice silueta. Compozitie: 25 % lana, 55 % acril, 20 % poliester Material: fire din lana tricotate in amestecate cu fibre sintetice, Lungime: 68 cm, Produs import Franta.

Pulover tricotat turcoaz y269T

Pulovere tricotate / Vezi oferta click aici
Pulover tricotat turcoaz y269T, pulover tricotat mare din colectia La Femme vara 2013. Model mai lung care are aplicate pe fata doua buzunare si in talie are un snur din acelasi material. Materialul are un fir lame in compozitie care da un aer pretios puloverului. Compozitie: 80% bumbac, 20% acryl Lungime: 85 cm Material: fir de bumbac cu amestec acryl. Produs import Franta.


Pulover femei turcoaz online 1134

Pulovere tricotate
Pulover femei turcoaz online 1134, model din colectia La Femme toamna iarna 2013. Puloverul are un fir foarte fin usor lucios, tricotat lejer. Moldeul are anchior si pe fata si pe spate cu o torsada care se continua din anchior. Maneca puloverului este larga, model fluture si partea de jos are un patent lat. Incearca si tu acest model care avantajeaza orice silueta. Compozitie: 25 % lana, 55 % acril, 20 % poliester Material: fire din lana tricotate in amestecate cu fibre sintetice, Lungime: 68 cm, Produs import Franta.

Pulover femei albastru online 1134

Pulovere tricotate / Vezi oferta click aici
Pulover femei albastru online 1134, model din colectia La Femme toamna iarna 2013. Puloverul are un fir foarte fin usor lucios, tricotat lejer. Moldeul are anchior si pe fata si pe spate cu o torsada care se continua din anchior. Maneca puloverului este larga, model fluture si partea de jos are un patent lat. Incearca si tu acest model care avantajeaza orice silueta. Compozitie: 25 % lana, 55 % acril, 20 % poliester Material: fire din lana tricotate in amestecate cu fibre sintetice, Lungime: 68 cm, Produs import Franta.

Pulover femei bej I online 1134

Pulovere tricotate 
Pulover femei bej I online 1134, model din colectia La Femme toamna iarna 2013. Puloverul are un fir foarte fin usor lucios, tricotat lejer. Moldeul are anchior si pe fata si pe spate cu o torsada care se continua din anchior. Maneca puloverului este larga, model fluture si partea de jos are un patent lat. Incearca si tu acest model care avantajeaza orice silueta. Compozitie: 25 % lana, 55 % acril, 20 % poliester Material: fire din lana tricotate in amestecate cu fibre sintetice, Lungime: 68 cm, Produs import Franta.

Pulover femei ciclame online 1134

Pulovere tricotate
Pulover femei ciclame online 1134, model din colectia La Femme toamna iarna 2013. Puloverul are un fir foarte fin usor lucios, tricotat lejer. Moldeul are anchior si pe fata si pe spate cu o torsada care se continua din anchior. Maneca puloverului este larga, model fluture si partea de jos are un patent lat. Incearca si tu acest model care avantajeaza orice silueta. Compozitie: 25 % lana, 55 % acril, 20 % poliester Material: fire din lana tricotate in amestecate cu fibre sintetice, Lungime: 68 cm, Produs import Franta.