answear.ro%20

Recomandare Combina frigorifica Hotpoint Ariston EBQH 20243 F


Combine frigorifice/Aparate frigorifice

Combina frigorifica Hotpoint Ariston EBQH 20243 F    

Descrierea produsului:

Ecotech
Simbolul Ecotech identifică aparatele care îndeplinesc cele mai înalte standarde de eficienţă energetică. Frigiderele Ecotech sunt o garanţie a standardelor ridicate de eficienţă, niveluri mai scăzute de consum şi performanţă excelentă.

    Control igienă
Pentru a vă proteja mai bine alimentele, noile frigidere Hotpoint au interiorul acoperit cu o folie permanentă specială care previne formarea de mucegai şi bacterii. De acum, cu Hygiene Control, cel mai bun loc pentru a păstra şi proteja cumpărăturile dvs. va fi frigiderul.

    High Definition
Răcirea la înaltă definiţie: nu asigură numai păstrarea alimentelor, ci şi atmosfera ideală pentru păstrarea prospeţimii alimentelor şi a calităţii naturale a acestora. Tehnologia Active Oxygen (oxigen activ) păstrează prospeţimea alimentelor din prima zi până la 9 zile, prevenind formarea bacteriilor cu până la 90% şi a mirosurilor neplăcute cu până la 70%. Tehnologia Air Tech Evolution pentru modelele independente şi Air Technology pentru încorporabile garantează performanţe superioare în ceea ce priveşte păstrarea alimentelor. Tehnologia Hygiene Advance asigură cel mai sigur mediu pentru alimente. Înaltă definiţie: păstrare remarcabilă a alimentelor!

    Ice Party
Ice Party este o funcţie excepţională care vă ajută să aveţi o sticlă gata de toast în orice moment: imediat ce funcţia este selectată, temperatura în congelator scade doar pentru timpul strict necesar răcirii sticlei. Modelele cu funcţia Ice Party au de asemenea şi o frapieră elegantă pentru păstrarea sticlei la rece atunci când este servită la masă.

    Holiday
Cu funcţia Holiday, frigiderul poate fi lăsat pornit pe perioade de absenţă îndelungată sau în vacanţe, în acelaşi timp continuând să economisească energie. În timp ce congelatorul continuă să funcţioneze în regim normal, păstrând alimentele congelate pentru când vă întoarceţi, secţiunea goală a frigiderului este reglată la o temperatură de repaus care permite uşii să stea închisă (păstrând astfel interiorul curat), fără formare de mucegai sau mirosuri neplăcute.

    Raft vinuri
Raftul pentru sticle facilitează gestionarea spaţiului din frigider şi este cel mai bun sistem pentru păstrarea în condiţii de siguranţă a sticlelor.


Oferta Combine frigorifice /click aici