fashiondays.ro

Rochii rafinate din jerse

Rochie de seara Dynasty, din jerse de culoare albastra

Rochii / Rochii de seara de lux
Rochie de seara marca Dynasty, eleganta si rafinata, din jerse fin de culoare albastra. Are maneci lungi, guler sal si este petrecuta in fata, fiind fixata in talie cu o brosa din strasuri. Fusta este frumos drapata in jurul soldurilor si are un volan decorativ. Este o rochie foarte frumoasa si eleganta, potrivita la o petrecere exclusivista sau un cocktail.



Rochie eleganta din jerse, negru cu gri

Rochii / Rochii casual
Rochie eleganta din jerse negru, in stilul retro al anilor 70. Are maneci lungi, decolteu in forma de trapez iar la decolteu si pe fusta are aplicatii de culoare gri.





Rochie eleganta din jerse negru cu alb

Rochii / Rochii casual
Rochie eleganta din jerse negru, in stilul retro al anilor 70. Are maneci lungi, decolteul are o fanta rotunjita, iar pe piept si in partea de jos are aplicata o frumoasa decoratie de culoare alba.

Oferta Rochii / click aici


Rochie eleganta din jerse, maro cu bej

Rochii / Rochii casual
Rochie din jerse eleganta, de culoare maro cu bej. Are maneci trei sferturi, este decoltata rotund si se incheie cu un nasturas la ceafa. Este o rochie frumoasa si de buna calitate, pe care o poti purta in timpul liber sau la ocazii.




Rochie eleganta din jerse, maro cu bej

Rochii / Rochii de club
Rochie de club, eleganta, neagra, scurta, din jerse, mulata, cu fermoar lateral. Are decolteul la baza gatului si are inserate trei benzi transparente pe bust si pe talie.





Rochie de club, alba cu dantela neagra

Rochii / Rochii de club
Rochie de club, eleganta, alba, scurta, din jerse. Are inserate doua benzi de dantela neagra pe bust, iar marginea este integral din dantela. Decolteul este tip barcuta si este mulata.




Rochie de club, tangerine, cu bretele in x

Rochii / Rochii de club
Rochie de club, eleganta, tangerine, scurta, din jerse. Are bretele dispuse in x pe decolteu si pe spate, este mulata si se inchide cu fermoar la spate.