answear.ro%20

Sistem Boxe Philips cu andocare DS7510

 
Proiectat pentru mobilitate. Obsedat de sunet
Compact si extrem de portabil, acest player nu este de neglijat cand vine vorba despre performanta. Proiectat pentru calatorii, furnizeaza un sunet surprinzator de puternic de la iPhone/iPod - permitandu-va sa savurati muzica oriunde v-ati afla.

Conectaţi orice iPod/iPhone, chiar şi în carcasă
Portul de andocare cu arc proiectat inteligent se adaptează fără efort la orice iPod sau iPhone, fără adaptoare speciale. În plus, funcţionează chiar şi cu cele mai protectoare carcase – este suficient să andocaţi iPod sau iPhone aşa cum este. Acum puteţi să vă bucuraţi cu adevărat fără bătăi de cap de muzică.Tehnologie wOOx pentru bas amplu dar precis, fără distorsiune

Tehnologia wOOx este un concept revoluţionar ce vă permite să auziţi şi să simţiţi basul profund, mai amplu decât în orice alt sistem audio. Difuzoarele speciale lucrează în armonie cu amplificatorul de bas wOOx, iar coordonarea precisă dintre difuzorul principal şi tweeter asigură o tranziţie lină de la frecvenţele joase-medii la cele înalte. Suspensia duală şi construcţia de tip sandwich perfect simetrică oferă o bază precisă, fără distorsionări. Tehnologia wOOx produce un bas dinamic de calitate, utilizând integral volumul boxei pentru a creşte cu adevărat impactul muzicii.

DBB pentru a pastra tonurile joase pentru bas profund la orice nivel al volumului
Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.


Descoperiţi, partajaţi muzică şi mai multe caracteristici prin intermediul aplicaţiei DockStudio

Aplicaţia DockStudio Philips gratuită vă oferă numeroase caracteristici exclusive interesante pentru boxele cu andocare. Acum puteţi asculta programele de radio preferate, descoperi melodii noi de pe mii de posturi radio de pe Internet din întreaga lume, parcurge colecţia de muzică şi partaja cu prietenii ceea ce ascultaţi pe Facebook şi Twitter. În modul Ceas, aceasta vă permite să setaţi alarme muzicale personalizate multiple şi vă oferă buletine meteo actualizate. Descărcaţi-o de pe App Store şi descoperiţi mai multe.


 Multimedia > Sistem boxe click aici