dyfashion.ro

Smart TV LED Sony 47" KDL-47W805A, Full HD, 3D


Televizor LED Sony 47inch KDL-47W805A, Full HD, 3D, Smart TV, Motionflow XR 400 Hz, X-Reality PRO, Wireless, NFC, MHL, Bass Reflex (Sony)



Cand toate se regăsesc la un loc
Pentru o experienţă de vizionare pe care nu o veţi uita, modelul W8 combină calitatea remarcabilă a imaginii cu conectivitatea de secol 21 şi universul divertismentului online. În plus, arată splendid în camera dvs. de zi.

Conţinutul smartphone-ului, afişat imediat pe televizor

Doriţi să vedeţi fotografii de la petrecere pe ecranul televizorului? Nu trebuie să faceţi nicio setare complicată. Atingeţi doar smartphone-ul cu funcţie de oglindire printr-o singură atingere prin NFC de telecomanda cu control prin atingere inclusă pentru a afişa pe televizor fotografii, clipuri video, muzică, jocuri şi aplicaţii de pe telefon.


Faceţi o declaraţie de stil

Televizoarele noastre cu design „Sense of Quartz” distinctiv combină suprafeţele fine şi marginile de sticlă şlefuită cu materiale de înaltă calitate. Plutind pe un stativ circular, dispun, de asemenea, de Intelligent Core, care luminează uşor şi schimbă culoarea în funcţie de sursa conţinutului.



Daţi viaţă imaginilor

Apusuri mai calde, ochi mai strălucitori, acţiune mai palpitantă – X-Reality PRO adaugă o dimensiune suplimentară de claritate a imaginii, indiferent ce vizionaţi. Folosind o bază de date de informaţii vizuale, această tehnologie analizează şi îmbunătăţeşte fiecare imagine, oferind rezultate foarte bune mai ales în cazul feţelor şi tonurilor pielii.


Lăsaţi sunetul să vină la dvs.

Doriţi să simţiţi cu adevărat bubuitul tunetului sau vuietul unui avion de luptă? Difuzoarele Bass Reflex Box încorporate direcţionează sunetul spre dvs., furnizând frecvenţe joase extinse şi sunete înalte clare, intense. Subţiri şi compacte, acestea minimizează, de asemenea, vibraţiile şi rezonanţa.