dyfashion.ro

Fuste scurte elegante

Fusta scurta, eleganta, de culoare portocalie

Fuste / Fuste scurte
Fusta scurta, eleganta, de culoare portocalie. Se remarca prin doua cute plisate, simterice. Este catusita si se inchide cu fermoar la spate. Potrivita tinutelor casual si office.





Fusta scurta, eleganta, de culoare bej

Fuste / Fuste scurte
Fusta scurta, eleganta, de culoare bej. Se remarca prin doua cute plisate, simterice. Este catusita si se inchide cu fermoar la spate. Potrivita tinutelor casual si office.




Fusta scurta, eleganta, de culoare roz

Fuste / Fuste scurte
Fusta scurta, eleganta, de culoare roz. Se remarca prin doua cute plisate, simterice. Este catusita si se inchide cu fermoar la spate. Potrivita tinutelor casual si office.

Oferta Fuste / Fuste scurte click aici



Fusta scurta, eleganta, de culoare gri

Fuste / Fuste scurte
Fusta scurta, eleganta, de culoare gri. Se remarca prin doua cute plisate, simterice. Este catusita si se inchide cu fermoar la spate. Potrivita tinutelor casual si office.





Fusta scurta, eleganta, de culoare neagra

Fuste / Fuste scurte
Fusta scurta, eleganta, de culoare neagra. Se remarca prin doua cute plisate, simterice. Este catusita si se inchide cu fermoar la spate. Potrivita tinutelor casual si office.




Fusta scurta, eleganta, de culoare roz

Fuste / Fuste scurte
Fusta scurta, eleganta, de culoare roz. Are o taietura clasica si se inchide cu fermoar la spate. Este captusita si se potriveste tinutelor office si casual.





Fusta scurta, eleganta, de culoare albastra

Fuste / Fuste scurte
Fusta scurta, eleganta, de culoare albastra. Are o taietura clasica si se inchide cu fermoar la spate. Este captusita si se potriveste tinutelor office si casual.