fashiondays.ro

Implicarea ECCO in evenimentul BLACK FRIDAY 2013!

Reduceri Black Friday

 Cu pasi rapizi se apropie cel mai important eveniment din retail-ul online – Black Friday 2013.
Este un eveniment la care ecco-shoes participa pentru a doua oara.

Trebuie sa recunoastem ca si anul trecut Black Friday  a fost un success pentru noi, inregistrand vanzari si trafic de peste zece ori mai mari decat intr-o zi obisnuita, respectiv, pentru ceva vreme site-ul a fost blocat.  Desigur anul acesta am incercat sa gasim solutii tehnice, care sa ne permita sa sustinem traficul mare preconizat de Black Friday si in acelasi timp sa avem oferte mai simple, mai multe si mai attractive. Vestea buna este faptul ca am prelungit oferta de Black Friday 2013 pe tot weekend-ul de dupa 29 noiembrie.

Avem pregatite reduceri de pana la 50% la peste 100 de modele de pantofi, ghete si cizme pentru femei, barbati si copii, dar si pentru articole de marochinarie si genti.
Cu stocul de produse speram sa nu avem probleme, dar recunoastem ca per model individual stocurile desigur ca sunt limitate.

Va asteptam cu drag sa ne vizitati si de ce nu si sa cumparati cea mai confortabila incaltaminte din lume in conditii si la preturi confortabile!
 Ecco-shoes  este site-ul official in Romania al brandului  ECCO,  fondat in 1963, in Bredebro (Danemarca), de catre Karl Toosbuy si este unul dintre primele 3 cele mai mari branduri de incaltaminte din lume.

 Filosofia mărcii ECCO porneşte de la ideea că încălţămintea trebuie să se adapteze piciorului şi nu invers. Misiunea ECCO este să ofere încălţăminte confortabilă, cu stil şi de calitate superioară.
 ECCO produce incaltaminte pentru femei, barbati si copii din gama casual, business, outdoor si sport.

ECCO este singurul brand de incaltaminte din lume care controleaza intregul proces de fabricatie: de la selectarea materiei prime si pana la livrarea catre consumatorul final. Astfel, ECCO are 3 tabacarii proprii unde produce piele, atat pentru consumul propriu, cat si pentru alte branduri celebre cum ar fi Luis Vuiton. Incaltamintea ECCO este produsa in fabrici proprii in Danemarca, Slovacia, Portugalia, Indonezia, Tailanda si China. In plus, mai detine si o retea de peste 1,200 de magazine monobrand ECCO in peste 100 de tari din lume

Incaltaminte confortabila din piele naturala / click aici