dyfashion.ro

Paltoane Carmen Ormenisan & Karmen Herscovici

Palton decorat cu inimioare (Carmen Ormenisan)

Palton din stofa fucsia si galben mustar, decorat cu inimioare. La cerere se realizeaza si pe alte combinati ide culori. Intretinere: curatare chimicaMaterial:90% PES, 8%rayon, 2%SPMasurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea M (38). Lungimea palton: 90 cm.




Palton negru (Carmen Ormenisan)

Paltoane femei
Palton din imitatie de blana neagra,cu guler mare din blanita cu fir lung.Produs unicat.Intretinere: curatare chimicaMaterial: 100% PESMasurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea S (36). Lungime palton: 90 cm.



Palton stofa (Carmen Ormenisan)

Paltoane femei
Paltonas negru elegant din stofa.Are o croiala simpla si eleganta,nota distinctive fiind data de florile de la gat aplicate manual.Sfat: a se purta la o tinuta all-black sau accesorizat cu o centura lata.Material: stofaIntretinere: curatare chimica

Oferta Paltoane femei / click aici


Palton alb cu negru (Karmen Herscovici)

Paltoane femei
Palton de zi pe alb cu negru cu nasturi rosii ce ofera un aer jucaus tinutei.Intretinere: curatare chimicaMaterial: lana 100%Masurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea M (38). Lungime palton: 98 cm.



Palton albastru cu buline (Karmen Herscovici)

Paltoane femei
Paltonul albatru cu buline albe ofera un look chic oricarei tinute. Este practic si se asorteaza atat la o pereche de pantaloni skinny, cat si la o fusta sau rochie. Intretinere: curatare chimicaMaterial: bumbac 90%, elastan 10%Masurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea M (38). Lungime palton: 106 cm.






Articole de Imbracaminte, Incaltaminte, Genti si Accesorii create de designeri romani / click aici