answear.ro%20

Incaltaminte din colectia ecco pentru barbati COLECTIA ECCO PENTRU BARBATI! 
 
Noua colectie ECCO pentru barbati cuprinde tot ceea ce caracterizeaza stilul de viata al barbatilor. Noul design al colectiei reprezinta un echilibru intre traditie  si dorinta de a depasi vechile tendinte si de a incerca noi provocari. Veti remarca  atentia deosebita acordata materialelor si finisajelor, combinate cu stiluri rafinate, mereu in tendinte – o varietate larga de ghete si pantofi.

Colectia ECCO pentru barbati cuprinde gama BIARRITZ. 
Gama BIARRITZ este reprezentata de ghete robuste si pantofi care combina detalii vintage cu caracteristici moderne, ce asigura confort maxim. 

Ghetele ECCO Biarritz, moderne prin designul deosebit,  confectonate din piele  naturala, neteda, piele intoarsa cu finisaje lucioase. Captuseala din piele absoarbe umezeala, oferind un extra confort. Ghetele au  brantul  detasabil,  iar talpa atenuiaza socul la contactul cu solul. Extrem de confortabile sunt alegerea ideala pentru barbatii stilati. 

Pantofii ECCO Biarritz exclusivisti si stilati. Confectionati din piele naturala cu detalii perforate. Brantul acoperit cu piele si captuseala din piele favorizeaza circularea aerului in interior si pastreaza piciorul uscat. Talpa direct injectata este rezistenta la uzura si protejeaza structura pantofului, ofera confort maxim si potrivire perfecta. 

 Gama BIARRITZ click aici