fashiondays.ro

Laptop-uri de top - Acer Aspire E1-571G-73634G50Mnks


Laptop Acer Aspire E1-571G-73634G50Mnks (Intel Core i7-3632QM, 15.6", 4GB, 500GB, nVidia GeForce 710M@2GB, HDMI, Linux, Negru)

 Mai multe sarcini

Cu Aspire seria E, activitatile zilnice, cum sunt navigarea pe Internet, comunicarea si redarea filmelor sunt extrem de usoare datorita procesorului Intel Core i7-3632QM. Placa grafica nVidia GeForce 710M ofera detalii vizuale deosebite. In plus, puteti lansa rapid aplicatiile multumita memoriei generoase, iar hard disk-ul mare va ofera mai mult spatiu pentru continutul multimedia.

 Oferta Laptop-uri click aici


Tot continutul multimedia

Obtineti un permis de acces la noua viata digitala cu AcerCloud, care partajeaza fotografii, filme, muzica si documente intre toate dispozitivele dvs., în numai cateva secunde! Bucurati-va de multimedia pe afisajul CineCrystal HD cu lumina de fundal cu LED-uri sau pe un ecran urias prin portul HDMI. In plus, unitatea de disc optica este pregatita pentru toate DVD-urile dvs.

 

Conectare

Puteti sa va conectati oricand la orice hotspot va iese in cale. Conversati de oriunde fata in fata cu noua camera Web HD Acer Crystal Eye si cu microfonul integrat. In plus, asa cum tehnologia wireless Wi-Fi va pastreaza conectat atunci cand va aflati in deplasare, placa de retea Gigabit Ethernet va leaga prin fir atunci cand sunteti acasa. 

Oferta Laptop-uri click aici 

Simplitate, distractie


Notebook-urile Aspire seria E beneficiaza de o carcasa placut lucioasa, iar functiile accesibile inteligente simplifica experienta utilizarii acestora. Un cititor de carduri universal si portul USB 2.0 simplifica foarte mult transferul fisierelor, iar un touchpad cu atingere multipla va ofera controlul. Acer Backup Manager simplifica salvarea si restaurarea sistemului, pentru a va oferi linistea de care aveti nevoie.