answear.ro%20

Laptop-uri de top - Laptop Acer TravelMate P4


Laptop Acer TravelMate P4 TMP453-M-B9604G50Makk (Intel Pentium B960, 15.6", 4GB, 500GB, Intel HD Graphics, USB 3.0, HDMI, Win8 64-bit)


 Uşor de gestionat şi sigur

Acer Office Manager permite organizaţiilor să implementeze cu uşurinţă politici de securitate, să monitorizeze active IT şi să planifice activităţi de întreţinere. TPM 1.2 permite o gestionare în siguranţă de la o locaţie la distanţă, iar Acer ProShield Manager asigură niveluri multiple de securitate a datelor. Notebook-urile TravelMate Seria P4 încorporează soluţii antifurt care permit localizarea acestora în caz de furt.


Oferta laptop-uri click aici

 Fiabilitate şi productivitate

TravelMate Seria P4 dispune de o tastatură rezistentă la umiditate, care permite trecerea lichidelor vărsate accidental pe notebook, fără deteriorarea componentelor interne. Iar tastele coboară mai mult, depăşind adâncimea standard, pentru o tastare mai comodă. De asemenea, are inclus un port USB 3.0 pentru transferuri rapide de date şi capacitatea de reîncărcare a dispozitivelor precum smartphone-urile.

 Robuste şi ecologice

Notebook-urile TravelMate Seria P4 au fost supuse la teste dificile, care le-au pregătit pentru a rezista la rigorile utilizării mobile zilnice. În plus, aceste modele robuste dispun de certificarea ENERGY STAR 5.0 şi de clasificarea EPEAT Gold, în conformitate cu unele dintre cele mai ridicate standarde privind mediul.



 Oferta laptop-uri click aici