answear.ro%20

Monitoare LED de ultima generatie -BenQ GL2450


Monitor LED BenQ 24inch GL2450 Full HD, DVI-D (BenQ)

 

Tehnologia LED Deschide Calea spre Viitor


Iluminarea cu LED-uri oferă avantaje semnificative faţă de tehnologia CCFL utilizată pentru vechile monitoare LCD. Aceste avantaje includ nu numai performanţe măsurabile ca de exemplu contrastul dinamic mai ridicat, inexistenţa fenomenului de pierdere a culorilor şi inexistenţa senzaţiei de licărire, dar de asemenea şi factori de mediu ca de exemplu procesul de fabricaţie şi eliminare la sfârşitul perioadei de viaţă prin care rezultă mai puţine substanţe poluante.

Oferta Monitoare click aici


Contrast Dinamic Ultra-ridicat de 12M:1 pentru o Adâncime de Neegalat a Culorilor şi o Înaltă Definiţie a Imaginilor


Monitorul GL2450 beneficiază de un raport de contrast dinamic ultra-ridicat de 12M:1 pentru a spori profunzimea culorilor şi definiţia imaginilor întunecate sau care implică mobilitate complexă. Tot ce veţi vedea pe ecranul monitorului, de la albul cel mai luminos la cel mai întunecat negru, va fi perfect prezentat pentru ca dvs. să beneficiaţi de cele mai clare şi calitative imagini atunci când urmăriţi filme sau vă angajaţi în jocuri video.


Perfecţiune Vizuală Full HD 1080p in formatul 16:9


Monitoarele BenQ GL2450 sunt compatibile cu imaginile Full HD de 1080p având formatul de 16:9 – permiţând celor mai subtile detalii să fie afişate în culori mai intense şi mai reale, ceea ce va face ca experienţa dvs. vizuală să devină şi mai captivantă.

Oferta Monitoare click aici


Timp Superior de Răspuns


Timpul de răspuns de numai 5 ms vă va permite să vă bucuraţi de imagini video foarte dinamice, fără efecte de întârziere sau alte inconveniente.


Soluţia Optică Senseye 3 pentru Nevoile Dvs. Vizuale de Zi cu Zi


Vizualizaţi cele mai fidele colori ale lumii în care trăiţi cu ajutorul Tehnologiei BenQ Senseye® Human Vision. Cu ajutorul celor şase tehnici brevetate pentru calibrarea imaginilor, tehnologia Senseye® 3 asigură cea mai bună calitate vizuală în fiecare din cele şase moduri de vizualizare predefinite – Standard, Film, Joc, Foto, sRGB şi Eco – cu Modul Eco special conceput pentru a reduce consumul de energie al monitorului şi a face economii băneşti importante.